Træningsfavoritter: Proteinpulver

Stem på din favorit i kategorien Proteinpulver og vind præmier for over 30.000 kr.

1. februar 2019

Proteiner er uundværlige, og er du ikke god til at putte dem på tallerknen, kan du putte dem ind i din kost via pulver.

Novo Vita - Yoga All-In-1 Protein

Som navnet “Yoga” antyder er dette et proteintilskud til dig, der har stor krops- og miljøbevidsthed. Det er således fremstillet efter veganske principper, og blandt ingredienserne er blandt andet urter og mineraler. Vælg selv, om du vil blande det med vand eller putte det i maden, fx i en grød eller smoothie.

Læs mere om produktet her

STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN

Bio Tech - Pure Whey Proteinpulver

Sukker finder du ikke i pakken her. Inden du tænker: “Øv”, så lad os slå fast, at det smager godt alligevel. Og i stedet for sukker gemmer indholdet på hele 78 procent protein af høj kvalitet. Pulveret er udelukkende lavet med valleprotein, som findes naturligt i mælk.

Læs mere om produktet her

STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN

LinusPro - Økologisk Proteinpulver

Har du svært ved at få proteiner nok gennem kosten, kan du skrue op for dit indtag uden samtidig at skrue op for syntetiske tilsætningsstoffer. Produktet her er 100 % økologisk og smager af ingen verdens ting, så det er let at blande pulveret i vand og integrere det i din kost.

Læs mere om produktet her


STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN


Vind en goodiebag fyldt med træningsprodukter

Frem til den 25. marts 2019 kan du deltage i afstemningen og samtidig blive den heldige vinder af en af de 10 overdådige goodiebags fyldt med et udvalg af de bedste træningsprodukter til en værdi af 3.000 kr.

Vinderne af konkurrencen får direkte besked. Du er automatisk med i konkurrencen om lækre træningsprodukter, når du har gennemført afstemningen.

De to dommere har vurderet de nominerede produkter og beskrevet dem for dig, men herefter er det helt op til dig at vurdere, hvilket produkt der skal vinde i hver kategori.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og præmiepakker ved Træningsfavoritter I FORMs Læserpris.

STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: