Træningsfavoritter: Medium impact sports-bh'er

Stem på din favorit i kategorien Medium impact sports-bh'er og vind præmier for over 30.000 kr.

1. februar 2019

Hvis din barm kan klare sig med lidt mindre støtte, er en medium impact bh et oplagt og behageligt valg. Se bare disse.

Triumph International - Triaction Knit Motion BH uden bøjle

Bh’en her forener et ultrablødt fit med stabilt hold. Der er ingen bøjler i bh’en, men til gengæld er det dobbelte lag stof stærkt og formsyet, så det passer til barmen. Ryggen er virkelig smuk, og generelt er det en bh, der tåler at blive vist frem, hvis du træner i varme eller har en transparent top på. Farverne er neutrale og vil passe ind i de fleste træningsgarderober – ligesom bh’en passer til de fleste træningsformer.

Læs mere om produktet her

Hummel - First Seamless Bra Women

Irriterende sømme er der ingen af – bare masser af diskrete designdetaljer og behagelig blødhed. Hummels klassiske sports-bh er længere end gennemsnittet forstået på den måde, at der ikke er et smalt elastikbånd under barmen, men et dejligt bredt stykke elastisk stof. Skålene er let polstrede og former og støtter, så du er sikret en rar oplevelse, nærmest uanset hvilken slags træning du kaster dig ud i.

Læs mere om produktet her


Reebok - PureMove Bra

Når bh’en her er endt i medium impact-kategorien, skyldes det, at den er designet til at kunne bruges til al slags sport. Fra blid yoga til benhårdt løb tilpasser det særlige materiale og design sig til dine bevægelser, så du får netop den støtte, du har brug for. Bh’en er desuden ekstremt behagelig og nærmest seamless, så den er dejligt diskret under alle slags toppe. Små huller giver god ventilation, hvor du har allermest brug for det. 


STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN


Ny sports-bh? Sådan vælger du den rette

Vind en goodiebag fyldt med træningsprodukter

Frem til den 25. marts 2019 kan du deltage i afstemningen og samtidig blive den heldige vinder af en af de 10 overdådige goodiebags fyldt med et udvalg af de bedste træningsprodukter til en værdi af 3.000 kr.

Vinderne af konkurrencen får direkte besked. Du er automatisk med i konkurrencen om lækre træningsprodukter, når du har gennemført afstemningen.

De to dommere har vurderet de nominerede produkter og beskrevet dem for dig, men herefter er det helt op til dig at vurdere, hvilket produkt der skal vinde i hver kategori.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og præmiepakker ved Træningsfavoritter I FORMs Læserpris.

STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: