Træningsfavoritter: Løbesko

Stem på din favorit i kategorien Løbesko og vind præmier for over 30.000 kr.

1. februar 2019

Du behøver ikke have løbet mange kilometer for at vide, at skoene betyder alt for din løbeglæde – og dermed din motivation for at komme af sted. 

Craft - X165 Engineered

Er du typen, der starter på løbebåndet for derefter at fortsætte rundt i fitnesscenteret, er denne sko intet mindre end genial! Den fungerer nemlig både til løb og allround-fitness, og dermed kan du nøjes med én træningssko, hvis du ikke løber lange distancer. Hælen leverer fin støtte, mens sålen står for god støddæmpning. Looket er også virkelig fint.

Læs mere om produktet her

STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN

361° - Strata 3

Løber du med moderat til kraftig pronation, er Strata 3 et godt valg. Den yder god og stabil støtte uden at føles tung. Snuden er løftet, så du nærmest føler, du flyver ud over tæerne og ind i næste skridt – hvor du desuden lander rigtigt blødt på grund af det såkaldte Quickfoam. Det populære sokkemateriale gør skoen dejligt blød, og så ser det flot ud. Vi er vilde med kombinationen af sort og pang.

Læs mere om produktet her

STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN

Skechers - Gorun Forza 3

Så er det frem i skoen! Det kommer du helt automatisk med Gorun Forza 3, der sikrer, at du lander længere fremme på foden og dermed kan være med til at forebygge hårde stød fra hælen, der går op i knæ og hofter. Skoen er blød, behagelig og har god plads til tæerne, og så er der rigtig fin ventilation. Designet er diskret og brugbart uden at være kedeligt.

STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN

Diadora - Mythos Blushield 3

Her har vi noget så sjældent som en sko, der er designet til lette løbere – den er nemlig særligt god til dig, der vejer op til 65 kg. Blueshield-teknologien leverer virkelig effektiv støddæmpning, der giver masser af drivkraft på din løbetur. Selve designet er klassisk med en solid, hvid bund, der står i skarp kontrast til de friske blålige farver på den for øvrigt bløde overdel.  

Læs mere om produktet her


STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN


Vind en goodiebag fyldt med træningsprodukter

Frem til den 25. marts 2019 kan du deltage i afstemningen og samtidig blive den heldige vinder af en af de 10 overdådige goodiebags fyldt med et udvalg af de bedste træningsprodukter til en værdi af 3.000 kr.

Vinderne af konkurrencen får direkte besked. Du er automatisk med i konkurrencen om lækre træningsprodukter, når du har gennemført afstemningen.

De to dommere har vurderet de nominerede produkter og beskrevet dem for dig, men herefter er det helt op til dig at vurdere, hvilket produkt der skal vinde i hver kategori.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og præmiepakker ved Træningsfavoritter I FORMs Læserpris.

STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: