Træningsfavoritter: Løb

Stem på din favorit i kategorien Løb og vind præmier for over 30.000 kr.

1. februar 2019

Har du deltaget i ét af disse løb? Ellers må vi advare om, at der er overhængende risiko for, at du får lyst til at melde dig til.

Sparta Atletik & Motion - CPH Half Marathon

23.000 begejstrede deltagere kan ikke tage fejl – dette løb er et hit! Distancen er perfekt til dig, der gerne vil udfordres, men uden at trække lige så store veksler på kroppen, som et maraton gør. Stemningen er i top, og fødderne nærmest flyver hen over asfalten til støtten fra de mange tilskuere. Alle rammer er til stede for en optimal løbeoplevelse i vores smukke hovedstad.

STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN

Nordic Race - Nordic Race

Det kan godt være, du “kun” skal løbe 5 km, men tag ikke fejl: Du skal nok blive udfordret undervejs! Med 30 mere eller mindre angstprovokerende forhindringer på ruten sættes både styrke, balance og kondition på prøve, og intet slår følelsen, når du når i mål – evt. i følgeskab med dit team, for det er både muligt at stille op alene og på hold. En træningsudfordring ud over det sædvanlige!

STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN

DGI Storkøbenhavn - Etape København 2019

Fem flotte juniaftener, fem forskellige bydele i København, fem unikke løbeture. Det er ideen bag Etape København, som er et motionsløb, hvor alle kan være med – og alle kan blive udfordret. Som noget nyt kan du i år også gå etaperne, der til sammen udgør en komplet maraton og en komplet løbeoplevelse. Du kan både stille op alene eller på et 3-mands team. 

Læs mere om produktet her

STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN

Vind en goodiebag fyldt med træningsprodukter

Frem til den 25. marts 2019 kan du deltage i afstemningen og samtidig blive den heldige vinder af en af de 10 overdådige goodiebags fyldt med et udvalg af de bedste træningsprodukter til en værdi af 3.000 kr.

Vinderne af konkurrencen får direkte besked. Du er automatisk med i konkurrencen om lækre træningsprodukter, når du har gennemført afstemningen.

De to dommere har vurderet de nominerede produkter og beskrevet dem for dig, men herefter er det helt op til dig at vurdere, hvilket produkt der skal vinde i hver kategori.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og præmiepakker ved Træningsfavoritter I FORMs Læserpris.

STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: