Træningsfavoritter: Kosttilskud

Stem på din favorit i kategorien Kosttilskud og vind præmier for over 30.000 kr.

1. februar 2019

Har du et sundhedsbehov, som din almindelige kost ikke udfylder? Så kan det give mening at ty til et velvalgt kosttilskud.

VitaYummy - Adults Multivitamin

Din barndomsdrøm om at få slik i stedet for vitaminpiller er hermed gået i opfyldelse. Multivitaminen her er nemlig forklædt som vingummibamse, og de to styk, du skal tage om dagen, smager dejligt. Samtidig forsyner de dig med vitaminer som a, b6, b12 c, d og e.

Læs mere om produktet her

STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN

LinusPro - Økologisk Loppefrøskaller

I modsætning til mange andre kosttilskud, der tages i pilleform, skal disse blandes direkte i kosten. Her tilføjer de ekstra kostfibre, der bidrager til en velfungerende fordøjelse og en mave i balance. Husk at drikke godt med vand til, så du giver det høje fiberindhold de bedste arbejdsbetingelser.

Læs mere om produktet her

STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN

LongoVital - Sport

Til dig der elsker at have et sundt og aktivt liv! LongoVital Sport indeholder vitamin C, som bidrager til at vedligeholde immunsystemets normale funktion under og efter intensiv fysisk træning. Vitamin D bidrager til at vedligeholde en normal muskelfunktion, og magnesium bidrager til en normal muskelfunktion.Læs mere om produktet her

STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN


Vind en goodiebag fyldt med træningsprodukter

Frem til den 25. marts 2019 kan du deltage i afstemningen og samtidig blive den heldige vinder af en af de 10 overdådige goodiebags fyldt med et udvalg af de bedste træningsprodukter til en værdi af 3.000 kr.

Vinderne af konkurrencen får direkte besked. Du er automatisk med i konkurrencen om lækre træningsprodukter, når du har gennemført afstemningen.

De to dommere har vurderet de nominerede produkter og beskrevet dem for dig, men herefter er det helt op til dig at vurdere, hvilket produkt der skal vinde i hver kategori.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og præmiepakker ved Træningsfavoritter I FORMs Læserpris.

STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: