TRÆNINGSFAVORITTER – I FORMs Læserpris. Bedste - Træningsbukser

Stem på din favorit i kategorien Bedste - Træningsbukser og vind præmier for over 50.000 kr.

1. februar 2018

Pasformen er alfa og omega, når det kommer til træningsbukser. De skal sidde tilpas stramt til, at de bliver, hvor de skal under strabadserne, men samtidig skal de kunne følge din krops bevægelser ud i alle positioner.

1. Kari Traa – Louise. 599,- | Peak Performance – Work It Shorts. 700,- | 3. Ronhill – Trail Cargo Contour Capri Tights. 450,-
1. Kari Traa – Louise. 599,- | Peak Performance – Work It Shorts. 700,- | 3. Ronhill – Trail Cargo Contour Capri Tights. 450,-


1. Kari Traa – Louise

Et par løbe- eller træningstights, der med syningerne på lårene giver et flatterende look. Der er mange små deltaljer – blandt andet er reflekserne placeret fint, og stoffet i knæhaserne er ekstra tyndt og blødt. Ved anklerne er der gummi og lynlås, som sikre, at buksebenene ikke kryber op, og bagpå finder du en klassisk lynlås-lomme til småting.


2. Peak Performance – Work It Shorts

Et par shorts til varme dage eller indendørstræning, hvor du har brug for god ventilation og stor bevægelsesfrihed. Det løse ydre er kombineret med en indvendig trusse for ekstra komfort, og den brede elastik i kanten sikrer, at shortsene bliver, hvor de skal. Som en ekstra lille feature er der en diskret lomme, som gør det muligt at have nøgler eller lignende med på turen.

Læs mere om produktet - KLIK HER

3. Ronhill – Trail Cargo Contour Capri Tights

Ronhill sørger for, at du ikke går kold på turen. Tightsene giver nemlig god mulighed for at have forplejning med, og derfor egner de sig især godt til de lange gå- og løbeture samt til trailløb. Der er en lomme på hver side af benene til fx små vandflasker eller energibarer samt en elastik, der kan holde på gels, og en stor lomme bagpå. Derudover er der fine reflekser, og de er nemme at justere i livet.

Vind en goodiebag fyldt med træningsprodukter

Fra d. 6. april til d. 9 maj 2018 kan du deltage i afstemningen, og samtidig blive den heldige vinder af en af de 10 overdådige goodiebags fyldt med et udvalg af de bedste træningsprodukter til en værdi af 5000 kr.

Vinderne af konkurrencen bliver offentliggjort 21. juni, og får direkte besked. Du er automatisk med i konkurrencen om lækre træningsprodukter når du har gennemført afstemningen

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og præmiepakker ved Træningsfavoritter I FORMs Læserpris.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler