TRÆNINGSFAVORITTER – I FORMs Læserpris. Bedste - Trådløse høretelefoner

Stem på din favorit i kategorien Bedste - Trådløse høretelefoner og vind præmier for over 50.000 kr.

15. februar 2017

Undersøgelser har vist, at du får større træningsglæde og forbedrer dine præstationer, når du træner med musik i ørene. Derfor er et par høretelefoner uundværlige, når du vil have max ud af din træning. Selvfølgelig er det vigtigt, at de har god lyd, men det er mindst lige så relevant, at de sidder godt og bliver, hvor de skal.

1.Jabra – Elite Sport. 1.999,- | 2. Bang &Olufsen – BeoPlay E8. 2.229 ,- | 3. MIIEGO – AL3+ Rose Gold Exclusive Edition. 599,-

1. Jabra – Elite Sport

Her er ikke blot tale om et par klassiske in-ear-høretelefoner, for disse kan mere end blot at spille musik. De har indbygget pulsmåler, og en tilhørende app kan hjælpe med at planlægge og analysere din træning. Desuden har de indbygget mikrofon, som gør, at de kan bruges som headset. De fylder hele øret, og dermed sidder de godt fast – især fordi der er en del ekstra udstyr, som kan hjælpe med at tilpasse størrelse. Høretelefonerne kan holde til 4,5 timers musik, og det medfølgende etui sørger for 9 timers ekstra opladning på farten.

2. Bang &Olufsen – BeoPlay E8

B&O er kendt for sin fantastiske lyd, og det holder også ved disse høretelefoner. De er fri for knapper, og i stedet styrer du dem ved hjælp af touch, hvor tryk på henholdsvis højre og venstre er forskellige kommandoer. På en fuld opladning holder de til 4 timers musikafspilning, og derudover er der 2x4 timers ekstra opladning på farten med det medfølgende læderetui, der fungerer som oplader. De kan også bruges som headset, og der medfølger ekstra dutter, så de kan tilpasses øregangen.

3. MIIEGO – AL3+ Rose Gold Exclusive Edition

Skal det være nemt, er Miiegos feminine høretelefoner et godt bud. Du sætter blot de to runde hørebøffer på ørene, og ved hjælp af den lille bøjle langs nakken bliver de siddende der. De rækker til hele 11 timers musik på en opladning, og knapperne sidder på selve høretelefonerne. Hvis telefonen ringer, kan de også bruges som headset.

Vind en goodiebag fyldt med træningsprodukter

Fra d. 6.april til d. 9 maj 2018 kan du deltage i afstemningen, og samtidig blive den heldige vinder af en af de 10 overdådige goodiebags fyldt med et udvalg af de bedste træningsprodukter til en værdi af 5000 kr.

Vinderne af konkurrencen bliver offentliggjort 21. juni, og får direkte besked. Du er automatisk med i konkurrencen om lækre træningsprodukter når du har gennemført afstemningen

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og præmiepakker ved Træningsfavoritter I FORMs Læserpris.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler