TRÆNINGSFAVORITTER – I FORMs Læserpris. Bedste - Sports-bh’er - Medium support

Stem på din favorit i kategorien Bedste - Sports-bh’er - Medium support og vind præmier for over 50.000 kr.

1. marts 2018

Til træningsformer, hvor du ikke hopper, som fx styrketræning, yoga og cykling, er en bh med medium support ofte et godt valgt. Komforten er i top i denne mellemkategori, da barmen bliver holdt tilpas på plads, uden at det bliver for meget.

1. Craft – Comfort Mid Impact Bra. 300,- | 2. Casall – Confidence Sports Bra. 500,- | 3.Björn Borg – Medium Support Sport Top. 400,- 

1. Craft – Comfort Mid Impact Bra
Ahh … Her er der tale om en virkelig blød sports-bh uden generende sømme og i et svedabsorberende materiale. Pasformen og det elastiske stof er medvirkende til, at den passer til langt de fleste, og gør den også velegnet, hvis du skal have bh’en på i længere tid ad gangen.

2. Casall – Confidence Sports Bra Formstøbte skåle = flot barm, og netop formstøbte skåle har denne bh fra Casall. To andre fine features er den praktiske lynlås foran, som gør det nemt at tage bh’en af og på, samt de justerbare, bløde og brede stropper, som gør det lettere at få bh’en til at sidde perfekt.

Vil du vide mere om produktet - KLIK HER

3. Björn Borg – Medium Support Sport Top

Vil du gerne se godt ud inderst inde? Så er bh’en her et godt valg. Med den høje halsudskæring og de beskyttende og støttende indlæg, som tilmed er aftagelige, er designet i top. Materialet foran er blødt og behageligt og kombineret med mesh-paneler bagpå og under brystet.

Vind en goodiebag fyldt med træningsprodukter

Fra d. 6. april til d. 9 maj 2018 kan du deltage i afstemningen, og samtidig blive den heldige vinder af en af de 10 overdådige goodiebags fyldt med et udvalg af de bedste træningsprodukter til en værdi af 5000 kr.

Vinderne af konkurrencen bliver offentliggjort 9. maj, og for direkte besked. Du er automatisk med i konkurrencen om lækre træningsprodukter når du har gennemført afstemningen.

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og præmiepakker ved Træningsfavoritter I FORMs Læserpris.


Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler