TRÆNINGSFAVORITTER – I FORMs Læserpris. Bedste - Smartwatches

Stem på din favorit i kategorien Bedste - Smartwatches og vind præmier for over 50.000 kr.

1. marts 2018

Urene i denne kategori er en blanding mellem en aktivitetsmåler og et træningsur, og fælles for dem er, at de har touch-skærme.

1. Garmin – Vívoactive 3. 2.799,- | 2. Fitbit – Ionic 2. 699,-
1. Garmin – Vívoactive 3. 2.799,- | 2. Fitbit – Ionic 2. 699,-


1. Garmin – Vívoactive 3

Garmin Vivoactive 3 er en alsidig GPS-Smartwatch med indbygget håndledsbaseret pulsmåler Monitor. Denne stilfulde smartwatch sikrer, at alt hvad du vil, er inden for rækkevidde. Uret er specielt udviklet til folk, der lever et aktivt liv. Vivoactive 3 har 15 forudindlæste sports apps, og i den nærmeste fremtid vil det være muligt at betale for køb med sin Garmin Pay-app.

2. Fitbit – Ionic

Uret byder på mange funktioner. Du får blandet andet en personlig træner med funktionen Coach, der viser dig øvelser direkte på håndleddet. Derudover kan det give dig feedback på dine bevægelser undervejs på dine gå- og løbeture via høretelefoner. Udover træningsfunktionerne er det også et allround-aktivitetsur, som har alle de mest velkendte funktioner til at måle daglig aktivitet.

Vil du vide mere om produktet - KLIK HER

Vind en goodiebag fyldt med træningsprodukter

Fra d. 6. april til d. 15 maj 2018 kan du deltage i afstemningen, og samtidig blive den heldige vinder af en af de 10 overdådige goodiebags fyldt med et udvalg af de bedste træningsprodukter til en værdi af 5000 kr.

Vinderne af konkurrencen bliver offentliggjort 21. juni, og får direkte besked. Du er automatisk med i konkurrencen om lækre træningsprodukter når du har gennemført afstemningen

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og præmiepakker ved Træningsfavoritter I FORMs Læserpris.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler