TRÆNINGSFAVORITTER IFORMs læserpris Bedste - Mellemdistance løbesko

Stem på din favorit i kategorien Bedste - Mellemdistance løbesko og vind præmier for over 50.000 kr.

15. februar 2017

Til hverdagsløbet har du brug for en sko med god støtte og stødabsorbering, som er holdbar og kan klare lidt af hvert.

1. Diadora – BluShield 1.200,- | 2. Saucony – Guide ISO 1.600,-
1. Diadora – BluShield 1.200,- | 2. Saucony – Guide ISO 1.600,-


1. Diadora – BluShield

Løbesko i blødt og lækkert materiale med mange ventilationshuller. Sålen formgiver sig efter foden, så den tilpasser sig optimalt, og der er god affjedring, uden at det bliver for meget. Looket er diskret og gør, at skoen matcher langt det mest træningstøj. Læs mere om produktet - KLIK HER

2. Saucony – Guide ISO

En sko til hverdagsløb, der med sin lille vægt er rar at bære på foden. Den er velegnet til moderat pronation, og sålen har god stødabsorbering, der giver en blødere sko. Materialet på toppen er tyndt og alligevel slidstærkt, og det gyldne look gør skoen feminin.

Det er ikke ligegyldigt, hvilke løbesko du løber i. Derfor har vi her samlet alt det, du skal vide, inden du køber løbesko.

Vind en goodiebag fyldt med træningsprodukter

Fra d. 6. april til d. 9 maj 2018 kan du deltage i afstemningen, og samtidig blive den heldige vinder af en af de 10 overdådige goodiebags fyldt med et udvalg af de bedste træningsprodukter til en værdi af 5000 kr.

Vinderne af konkurrencen bliver offentliggjort 21. juni, og får direkte besked. Du er automatisk med i konkurrencen om lækre træningsprodukter når du har gennemført afstemningen

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og præmiepakker ved Træningsfavoritter I FORMs Læserpris.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler