TRÆNINGSFAVORITTER – I FORMs Læserpris. Bedste - Løbeure

Stem på din favorit i kategorien Bedste - Løbeure og vind præmier for over 50.000 kr.

15. februar 2017

Urene har fokus på træning og især løb, og derfor er de særdeles velegnede til dig, der gerne vil holde øje med dine præstationer. Sidder de på håndleddet hele dagen, kan de også måle generel aktivitet og velvære.

1. Suunto – Spartan Trainer Wrist HR. 2.100,- | 2. Polar – M430. 1.799 ,- | Garmin – Forerunner 235. 1.499,-
1. Suunto – Spartan Trainer Wrist HR. 2.100,- | 2. Polar – M430. 1.799 ,- | Garmin – Forerunner 235. 1.499,-


1. Suunto – Spartan Trainer Wrist HR

Uret her er velegnet til løb, men også mere end det. Det er nemlig et ur, som kan bruges til at tracke mange forskellige træningsformer, hvor det giver mening at måle puls, hastighed, afstand og distance. Og så er det vandtæt, hvilket også gør det brugbart til triatlon.

2. Polar – M430

Uret tracker dine løbeture ved hjælp af blandt andet pulsmåling og gps og giver individuelle træningsprogrammer til alle løbere – lige fra begynderen til den målrettede og erfarne. Efter hver tur giver uret feedback, som du kan bruge til at få overblik over din præstationer og mere motivation. Derudover er det muligt at tage forskellige tests, og uret registrer selv, når du begynder at være aktiv. Vil du vide mere om produktet - KLIK HER

3. Garmin – Forerunner 235

Et løbeur, som giver god og alsidig indsigt i dit løb ved blandt andet at måle rekorder og hjælpe dig med personlig planlægning af din træning, hvad enten løbeturen foregår udendørs eller på løbebånd. Uret er også brugbart til anden træning – blandt andet cykling, da uret har indbygget gps-cykelcomputer.

Vind en goodiebag fyldt med træningsprodukter

Fra d. 6. april til d. 15. maj 2018 kan du deltage i afstemningen, og samtidig blive den heldige vinder af en af de 10 overdådige goodiebags fyldt med et udvalg af de bedste træningsprodukter til en værdi af 5000 kr.

Vinderne af konkurrencen bliver offentliggjort 21. juni, og får direkte besked. Du er automatisk med i konkurrencen om lækre træningsprodukter når du har gennemført afstemningen

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og præmiepakker ved Træningsfavoritter I FORMs Læserpris.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler