TRÆNINGSFAVORITTER – I FORMs Læserpris. Bedste - Langdistance løbesko

Stem på din favorit i kategorien Bedste - Langdistance løbesko og vind præmier for over 50.000 kr.

14. februar 2018

Når der skal tilbagelægges mange kilometer på vejen, er en god sko virkelig vigtig. Den skal være let og sidde perfekt på foden, så den hjælper dig på vej skridt for skridt.

1. Saucony – Triumph ISO 4. 1.600,- |  Hoka One One – Tracer 2. 1.150,-  |  Diadora – BluShield Fly. 1.100,-
1. Saucony – Triumph ISO 4. 1.600,- | Hoka One One – Tracer 2. 1.150,- | Diadora – BluShield Fly. 1.100,-


1. Saucony – Triumph ISO 4

God til at løbe mange og længere løbeture i. Den er beregnet til en neutral fod, og sålen er med til at sikre en god teknik, som minimerer energitab. Overdelen er i et åndbart mesh-materiale, som mindsker friktion, og skoen vejer ikke ret meget.

2. Hoka One One – Tracer 2

Skoen her er til løberen, der ønsker masser af komfort og stødabsorbering. Den egner sig godt til at tilbagelægge mange kilometer om ugen i og til de længere løbeture samt til løbere med sarte led, der har brug for ekstra beskyttelse. Sålen er designet til at føre energi frem mod forfoden, så skoen hjælper løbet på vej.

3. Diadora – BluShield Fly

God sko til at få mange kilometer i benene i, men den kan også bruges til intervalløb. Sålen har en utrolig blød stødabsorbering og tilpasser sig alle løbestile og korrigerer forskelligheder i fødderne. Designet er enkelt, og de fine detaljer giver et futuristisk udtryk.

Det er ikke ligegyldigt, hvilke løbesko du løber i. Derfor har vi her samlet alt det, du skal vide, inden du køber løbesko.

Vind en goodiebag fyldt med træningsprodukter

Fra d. 6. april til d. 9 maj 2018 kan du deltage i afstemningen, og samtidig blive den heldige vinder af en af de 10 overdådige goodiebags fyldt med et udvalg af de bedste træningsprodukter til en værdi af 5000 kr.

Vinderne af konkurrencen bliver offentliggjort 21. juni, og får direkte besked. Du er automatisk med i konkurrencen om lækre træningsprodukter når du har gennemført afstemningen

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og præmiepakker ved Træningsfavoritter I FORMs Læserpris.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler