TRÆNINGSFAVORITTER – I FORMs Læserpris. Bedste Kosttilskud - Magnesium

Stem på din favorit i kategorien Bedste Kosttilskud - Magnesium og vind præmier for over 50.000 kr.

1. februar 2018

Magnesium er et vigtigt mineral, der hjælper til at kroppen fungerer korrekt. Mineralet vedligeholder din normale energi, og modvirker træthed, udmattelse og kramper i musklerne.

Berthelsen Mag-Citrat + B6. 154,- | Puori magnesium M3  | Multi-tabs Magnesium 350mg. 84,95 ,-

Multi-tabs Magnesium 350mg
Multi-tabs Magnesium er et apoteksforbeholdt kosttilskud med magnesiumoxid, som bl.a. bidrager til en normal muskelfunktion og til at mindske træthed og udmattelse. 

Puori magnesium M3

Produktet bliver naturligt udvundet af jord og havvand. Sammen med vitamin B6 bidrager magnesium til at mindske træthed og udmattelse, et normalt energistofskifte samt nervesystemets normale funktion.
Der anvendes udelukkende magnesium og zink i organiske forbindelser som sikrer høj bio-tilgængelighed.

Berthelsen Mag-Citrat + B6

Berthelsen Mag-Citrat + B6 er et vegansk og letoptageligt magnesiumtilskud med en optimal kombination af magnesium-citrat og aminocheleret magnesium-bisglycinat samt vitamin B6. Læs mere om produktet - KLIK HER

Vind en goodiebag fyldt med træningsprodukter

Fra d. 6. april til d. 15 maj 2018 kan du deltage i afstemningen, og samtidig blive den heldige vinder af en af de 10 overdådige goodiebags fyldt med et udvalg af de bedste træningsprodukter til en værdi af 5000 kr.

Vinderne af konkurrencen bliver offentliggjort 21. juni, og får direkte besked. Du er automatisk med i konkurrencen om lækre træningsprodukter når du har gennemført afstemningen

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og præmiepakker ved Træningsfavoritter I FORMs Læserpris.


Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler