TRÆNINGSFAVORITTER – I FORMs Læserpris. Bedste - Kosttilskud

Stem på din favorit i kategorien Bedste - Kosttilskud og vind præmier for over 50.000 kr.

15. februar 2017

Som et supplement til en sund og varieret kost kan det være en idé at spæde til med et kosttilskud, der sørger for, at du har balance i kroppen.

Der er nogle få næringsstoffer, som det er vanskeligt at få gennem kosten, og fiskeolie er en af dem, nærmere bestemt omega 3, som er så vigtigt for både vores krop og hjerne.

1. Berthelsen – MultiSport. 325,- | 2. LongoVital – Sport. 219,95 | 3. Puori – Puori 03. 249,-

1. Berthelsen – MultiSport

Produktet indeholder en blanding af 13 vitaminer, 11 mineraler, 6 aminosyrer og omega-3 fedtsyrer. Det er sammensat specielt til sportsfolk og motionister og har fokus på at give kroppen de bedste forudsætninger for at fungere optimalt – selv i pressede situationer. Vil du vide mere om produktet - KLIK HER

2. LongoVital – Sport

Tabletterne indeholder en blanding af vitaminer, mineraler og urter og har især fokus på at tanke op med magnesium, C-vitamin og D-vitamin. Det henvender sig særligt til folk, der træner, da det med magnesiumindholdet, har fokus på vedligeholdelse af muskler og med C-vitaminindhold som mindsker træthed og udmattelse samt vedligeholder immunforsvaret under og efter intens fysisk aktivitet. Læs mere om produktet - KLIK HER

3. Puori – Puori 03

Puori O3 er lavet af bæredygtigt fangede ansjoser fra Stillehavet. Samtidigt er Puori O3 et af de reneste og mest potente fiskeolieprodukter på markedet, og forbrugerrådet tænk gav den en førsteplads i sin kategori sidste år. For at sikre den ypperste renhed, friskhed, koncentration og kvalitet af produktet bliver indholdet 3. parts-testet af IFOS (The international Fish Oil Standards). Renheden betyder, at produktet ikke smager af fisk, så du kan understøtte din træning uden ubehagelige fiskebøvser.

Vind en goodiebag fyldt med træningsprodukter

Fra d. 6.april til d. 15. maj 2018 kan du deltage i afstemningen, og samtidig blive den heldige vinder af en af de 10 overdådige goodiebags fyldt med et udvalg af de bedste træningsprodukter til en værdi af 5000 kr.

Vinderne af konkurrencen bliver offentliggjort 21. juni, og får direkte besked. Du er automatisk med i konkurrencen om lækre træningsprodukter når du har gennemført afstemningen

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og præmiepakker ved Træningsfavoritter I FORMs Læserpris.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler