TRÆNINGSFAVORITTER – I FORMs Læserpris. Bedste - Gel

Stem på din favorit i kategorien Bedste - Gel og vind præmier for over 50.000 kr.

1. februar 2018

Til højintens træning og konkurrencer, hvor du virkelig giver den gas, kan det være fint at have et par gels med, så du undgår for store udsving i dit blodsukkerniveau undervejs.

1. 32Gi – Sports Gel. 199,-/kasse | 2. PurePower – Energy Gel. 205,- for kasse med 18 stk.
1. 32Gi – Sports Gel. 199,-/kasse | 2. PurePower – Energy Gel. 205,- for kasse med 18 stk.


1. 32Gi – Sports Gel

En tyk gel af rissirup, der kommer i fem forskellige smagsvarianter. Produktet egner sig godt under hård træning, hvor du har brug for at ligge på et stabilitet energiniveau hele vejen igennem. Det er uden laktose, soja, æg og gluten og er derfor veganervenligt.

2. PurePower – Energy Gel

Gelen er beregnet til at tage før og under træning, når du har brug for ekstra energi – fx under konkurrencer og hård træning. Indeholder 70 procent kulhydrater og smager af citron og te. Vil du vide mere om produktet - KLIK HER

Vind en goodiebag fyldt med træningsprodukter

Fra d. 6. april til d. 15.maj 2018 kan du deltage i afstemningen, og samtidig blive den heldige vinder af en af de 10 overdådige goodiebags fyldt med et udvalg af de bedste træningsprodukter til en værdi af 5000 kr.

Vinderne af konkurrencen bliver offentliggjort 21. juni, og får direkte besked. Du er automatisk med i konkurrencen om lækre træningsprodukter når du har gennemført afstemningen

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og præmiepakker ved Træningsfavoritter I FORMs Læserpris.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler