TRÆNINGSFAVORITTER – I FORMs Læserpris. Bedste - Chews og gums

Stem på din favorit i kategorien Bedste - Chews og gums og vind præmier for over 50.000 kr.

30. marts 2017

Til lange og krævende træninger, hvor du har brug for ekstra energi, kan løsningen være såkaldte chews eller gums, der tanker dig op. De vingummi- eller tyggegummilignende produkter vejer ikke ret meget og er derfor nemme at have med.

1. Squeezy – Energi Fruit Gum. 12,-  | 2. 32Gi – Sport Chews. 30,- | Gerimax – Boost Gum. 19,95,-
1. Squeezy – Energi Fruit Gum. 12,- | 2. 32Gi – Sport Chews. 30,- | Gerimax – Boost Gum. 19,95,-


1. Squeezy – Energi Fruit Gum

Disse vingummier kunne i form og smag godt være noget, der var at finde i en bland-selv-slikbutik, for de minder meget om almindelige vingummier med en frugtig og let syrlig smag. De indeholder 72 gram kulhydrater pr. 100 gram.

2. 32Gi – Sport Chews

Produktet er formet som én stor vingummi og har en geleagtig konsistens med en sød smag, som enten smager af appelsin, fersken eller lime. Der er 66 gram kulhydrat pr. 100 gram.

3. Gerimax – Boost Gum

Her er der tale om et lidt anderledes produkt i forhold til de to andre i kategorien, da produktet er et sukkerfrit mint-tyggegummi, der giver et boost i form af koffein og ginseng. Læs mere om produktet - KLIK HER

Vind en goodiebag fyldt med træningsprodukter

Fra d. 6. april til d. 9 maj 2018 kan du deltage i afstemningen, og samtidig blive den heldige vinder af en af de 10 overdådige goodiebags fyldt med et udvalg af de bedste træningsprodukter til en værdi af 5000 kr.

Vinderne af konkurrencen bliver offentliggjort 21. juni, og får direkte besked. Du er automatisk med i konkurrencen om lækre træningsprodukter når du har gennemført afstemningen

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og præmiepakker ved Træningsfavoritter I FORMs Læserpris.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler