TRÆNINGSFAVORITTER – I FORMs Læserpris. Bedste - Aktivitetsarmbånd

Stem på din favorit i kategorien Bedste - Aktivitetsarmbånd og vind præmier for over 50.000 kr.

2. marts 2018

Kært barn har mange navne, og det gælder også trackerne i kategorien her. Det, der definerer produkterne, er, at de hjælper dig med at holde øje med din generelle sundhed i hverdagen, og deres primære funktioner er at tælle skridt og etager, måle puls og kalorieforbrænding samt holde øje med din søvn.

1. Garmin – Vívosmart 3. 999,- | 2. Fitbit – Charge 2. 1.299,-
1. Garmin – Vívosmart 3. 999,- | 2. Fitbit – Charge 2. 1.299,-


1. Garmin – Vívosmart 3

Let og elegant fitnessarmbånd, som foretager alle de klassiske målinger af din daglige aktivitet inkl. dit stressniveau. Desuden kan det blandt andet estimere din max-puls samt fitnessalder, og så er armbåndet særligt godt til styrketræning, hvor det kan måle repetitioner, øvelser, sæt og intensitet. 

2. Fitbit – Charge 2

Armbåndet er diskret og let og passer derfor fint til at have på hver eneste dag, hvilket det netop er designet til. Udover de klassiske funktioner, der måler din dagligdagsaktivitet, kan armbåndet blandt andet bruges som lydløst, vibrerende vækkeur, og det er muligt at vælge mellem forskellige træningsformer for mere præcise målinger.

Læs mere om produkter - KLIK HER

Fra d. 6. april til d. 15 maj 2018 kan du deltage i afstemningen, og samtidig blive den heldige vinder af en af de 10 overdådige goodiebags fyldt med et udvalg af de bedste træningsprodukter til en værdi af 5000 kr.

Vinderne af konkurrencen bliver offentliggjort 21. juni, og får direkte besked. Du er automatisk med i konkurrencen om lækre træningsprodukter når du har gennemført afstemningen

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og præmiepakker ved Træningsfavoritter I FORMs Læserpris.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler