TRÆNINGSFAVORITTER – I FORMs Læserpris. Bedste - Yogamåtte

Stem på din favorit i kategorien Bedste - Yogamåtte og vind præmier for over 50.000 kr.

15. februar 2017

Der er stor forskel på tykkelse, tyngde, farver, og hvordan de forskellige måtter føles at stå på, og derfor er der god grund til at vælge din helt egen favorit, som kan optimere din træningsglæde og afspejle netop din personlighed.


Casall – Yoga Mat position. Pris 400,- | Grounded Factory – Stone Warm Pink Yoga. Pris 695,-
Casall – Yoga Mat position. Pris 400,- | Grounded Factory – Stone Warm Pink Yoga. Pris 695,-


© IFORM
  1. Casall – Yoga Mat position, 4 mm

    Måtte, der med sit prægede mønster er superfeminin. Men udseende er jo ikke alt – og der er da også meget anvendelighed at hente i måtten. Overfladen er nem at stå fast på, og måtten er tilpas blød til, at du synker let ned i den, hvilket giver et rart og godt greb. Stregen, som løber ned langs midten af måtten, gør det nemmere at tjekke, at du står rigtigt i positionerne. Med en vægt på 0,8 kilo og en bærestrop er den nem at have med på farten. Vl du vide mere om produktet - KLIK HER

  2. Grounded Factory – Stone Warm Pink Yoga Mat, 4 mm

    Kan en yogamåtte være smuk? Så er denne her et godt bud på det. Her er vi ude i en kvalitetsmåtte af naturgummi og kunstigt ruskind, der med sine 2,7 kilo er i den tunge ende. Tyngden giver en god fornemmelse, når du står på den, og måtten er især god til hot yoga og andre træningsformer, hvor du sveder meget, da anti-slip-funktionen bliver ekstra aktiveret af sved. Skal du have den med på farten, er det muligt at tage den på skulderen i bærestroppen.

Vind en goodiebag fyldt med træningsprodukter

Fra d. 6. april  til d. 15. maj 2018 kan du deltage i afstemningen, og samtidig blive den heldige vinder af en af de 10 overdådige goodiebags fyldt med et udvalg af de bedste træningsprodukter til en værdi af 5000 kr.

Vinderne af konkurrencen bliver offentliggjort 21. juni, og får direkte besked. Du er automatisk med i konkurrencen om lækre træningsprodukter når du har gennemført afstemningen

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og præmiepakker ved Træningsfavoritter I FORMs Læserpris.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler