TRÆNINGSFAVORITTER I FORMs læserpris Bedste - Smoothieblendere

Stem på din favorit i kategorien Bedste - Smoothieblendere og vind præmier for over 50.000 kr.

1. marts 2018

At spise sundt og varieret skal helst være nemt og overskueligt, for at det lykkes, og det kan en smoothieblender hjælpe til med. Kom frugt og grønt i blenderen, tryk på knappen, og tag beholderen med som en kop med låg på farten.

1. Kenwood – SMP060WG sportsblender 500,- | Philips – Avance Collection højhastighedsblender 1.399,-  |  OBH Nordica – Smoothie Twister 399,95,-
1. Kenwood – SMP060WG sportsblender 500,- | Philips – Avance Collection højhastighedsblender 1.399,- | OBH Nordica – Smoothie Twister 399,95,-


1. Kenwood – SMP060WG sportsblender

En lille, smart blender med ekstra kop, så du kan lave to smoothies ad gangen. Der er to hastigheder, der gør det muligt at tilpasse niveauet, alt efter hvad du blender, og til trods for den lille motor er der god mulighed for at blende det meste. Lågene er udstyret med en tud, der er nem at drikke af, og de fleste dele kan gå i opvaskeren. Læs mere om produktet - KLIK HER

2. Philips – Avance Collection højhastighedsblender

Her får du to i én – en almindelig 2 liters beholder samt to medfølgende glas med låg til smoothies, som du kan drikke direkte fra. Det sparer plads i køkkenet, fordi du kun har brug for én maskine til det hele. Og når du er færdig med at blende og drikke, kan de fleste dele komme i opvaskemaskinen.

3. OBH Nordica – Smoothie Twister

En lille, let maskine, der ikke fylder meget i skabet, men som til gengæld sørger for, at du kan lave flere smoothies ad gangen, fordi der er to kopper til. Lågene har drikketud og håndtag. Du kan blende det meste til trods for den forholdsvis lille motor, og når der ikke er mere smoothie, kan de fleste dele komme i opvaskemaskinen. Læs mere om produktet - KLIK HER


STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN

Vind en goodiebag fyldt med træningsprodukter

Fra d. 6. april til d. 9 maj 2018 kan du deltage i afstemningen, og samtidig blive den heldige vinder af en af de 10 overdådige goodiebags fyldt med et udvalg af de bedste træningsprodukter til en værdi af 5000 kr.

Vinderne af konkurrencen bliver offentliggjort 9. maj, og for direkte besked. Du er automatisk med i konkurrencen om lækre træningsprodukter når du har gennemført afstemningen.

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og præmiepakker ved Træningsfavoritter I FORMs Læserpris.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler