TRÆNINGSFAVORITTER I FORMs læserpris Bedste - Elektrolytter

Stem på din favorit i kategorien Bedste - Elektrolytter og vind præmier for over 50.000 kr.

1. februar 2018

Elektrolytterne er pulver, som blandes op med vand. De sørger for at opretholde en god væskebalance og et stabilt præstationsniveau i forbindelse med hård træning, hvor du sveder meget – fx hvis det er meget varmt, eller du virkelig skal yde.

1. PurePower – Carbo Race Elektrolyt 160,- for 12stk.  |  2. 32Gi Endure Sports Drink 199,- for en Bøtte
1. PurePower – Carbo Race Elektrolyt 160,- for 12stk. | 2. 32Gi Endure Sports Drink 199,- for en Bøtte


1. PurePower – Carbo Race Elektrolyt

Pulvet er portionsopdelt i små poser, og når det bliver blandet med vand, smager det af hyldeblomstdrik. Det indeholder 92 procent kulhydrat og hjælper med at opretholde væskebalancen under langvarig aktivitet og konkurrence.Læs mere om produktet - KLIK HER

2. 32Gi Endure Sports Drink

Pulveret findes i forskellige smagsvarianter og mikses med vand og drikkes, når der skal ydes. Det indeholder en blanding af langtidsvirkende kulhydrater og består af 88 procent kulhydrat.

Vind en goodiebag fyldt med træningsprodukter

Fra d. 6. april til d. 15. maj 2018 kan du deltage i afstemningen, og samtidig blive den heldige vinder af en af de 10 overdådige goodiebags fyldt med et udvalg af de bedste træningsprodukter til en værdi af 5000 kr.

Vinderne af konkurrencen bliver offentliggjort 9. maj, og for direkte besked. Du er automatisk med i konkurrencen om lækre træningsprodukter når du har gennemført afstemningen.

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og præmiepakker ved Træningsfavoritter I FORMs Læserpris.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler