TRÆNINGSFAVORITTER – I FORMs Læserpris. Bedste - Avancerede træningsure

Stem på din favorit i kategorien Bedste - Avancerede træningsure og vind præmier for over 50.000 kr.

16. april 2018

1. Garmin – Fenix 5 Sapphire. PRIS: 5899,- 2. Suunto – Spartan Sport Wrist HR Baro. PRIS: 2100,-

Ure, der kan det hele. Det er, hvad du finder i puljen her. Urene har alle de grundlæggende funktioner samt indbygget højdemåler og kompas, som gør dem særligt velegnede til udendørstræning.

Garmin – Fenix 5 Sapphire

Udover de funktioner, som naturligt hører hjemme i en tracker, finder du avancerede funktioner i uret, som kan så meget, at det er særligt velegnet til atleten eller udendørseventyreren. Hold øje med din træning og din tilstand ned til mindste deltalje, og følg dine præstationer og din udvikling tæt. Uret er i et robust og slidstærkt design, som kan stå mål med langt de fleste aktiviteter – også i vand.

Suunto – Spartan Sport Wrist HR Baro

Dette ur henvender sig til den avancerede sportsudøver og udendørstypen, der vil have adgang til meget data og kunne tracke mange former for sport. Det kan måle op til 80 forskellige træningsformer og giver dig et komplet overblik over dine aktiviteter – både hvad angår træning, men også i forhold til din daglige tilstand.

Vind en goodiebag fyldt med træningsprodukter

Når du deltager i afstemningen, kan du samtidig blive den heldige vinder af en overdådig goodiebag fyldt med et udvalg af de bedste træningsprodukter til en værdi af 5.000 kr. Puljen er på 1 x 10 stk. goodiebags til en samlet værdi af 50.000 kr.

Vinderne af konkurrencen bliver offentliggjort 21. juni og får direkte besked. Du er automatisk med i konkurrencen om lækre træningsprodukter, når du har gennemført afstemningen.

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Tine Sandorf – Redaktionschef på I FORM, og Frida Hallqvist – Trænings- og sundhedsekspert.

Læs om dommerpanelet HER

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og præmiepakker til Træningsfavoritter I FORMs Læserpris.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler