TRÆNINGSFAVORITTER – I FORMs LÆSERPRIS 2019

Deltag, og vind præmier for over 30.000 kr. Det eneste, du skal gøre, er at stemme på dine favoritter i I FORMs Læserpris 2019.

1. februar 2019

Træningsfavoritter I FORMs Læserpris 2019

- AFSTEMNINGEN ER SLUT!

Du kan stadig nå at være med til at bestemme, hvilke træningsprodukter du synes er de absolut bedste. Træningsfavoritter I FORMs Læserpris vil i samarbejde med jer læsere finde årets favorit produkter inden for en lang række kategorier.

Afstemningen kører frem til den 25. marts  her vil du kunne stemme på dine yndlingsprodukter inden for blandt andet sko, træningstøj, gear og sundhed.

Vores to ekspertdommere har udvalgt de lækreste træningsfavoritter, men det er dig, der endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal stå som vindere på målstregen.

Vind en goodiebag fyldt med træningsprodukter

Når du deltager i afstemningen, kan du samtidig blive den heldige vinder af en overdådig goodiebag fyldt med et udvalg af de bedste træningsprodukter til en værdi af 3.000 kr. Puljen er på 1 x 10 stk. goodiebags til en samlet værdi af 30.000 kr.

Vinderne af konkurrencen får direkte besked. Du er automatisk med i konkurrencen om lækre træningsprodukter, når du har gennemført afstemningen.


Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Sara Møller Christensen – Chefredaktør på I FORM, og Frida Hallqvist – Trænings- og sundhedsekspert.

Læs om dommerpanelet HER

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og præmiepakker til Træningsfavoritter I FORMs Læserpris.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: