TRÆNINGSFAVORITTER – I FORMs LÆSERPRIS 2018

Deltag, og vind præmier for over 50.000 kr. Det eneste, du skal gøre, er at stemme på dine favoritter i I FORMs Læserpris 2018.

16. maj 2018

Træningsfavoritter  I FORMs Læserpris 2018 

- AFSTEMNINGEN ER SLUT!

Nu kan du igen være med til at bestemme, hvilke træningsprodukter du synes er de absolut bedste. Træningsfavoritter  I FORMs Læserpris vil i samarbejde med jer læsere finde årets favorit produkter inden for en lang række kategorier.

Afstemningen kører fra 6. april  her vil du kunne stemme på dine yndlingsprodukter inden for blandt andet sko, træningstøj, gear og sundhed.

Vores to ekspertdommere har udvalgt de lækreste træningsfavoritter, men det er dig, der endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal stå som vindere på målstregen.

Vind en goodiebag fyldt med træningsprodukter

Når du deltager i afstemningen, kan du samtidig blive den heldige vinder af en overdådig goodiebag fyldt med et udvalg af de bedste træningsprodukter til en værdi af 5.000 kr. Puljen er på 1 x 10 stk. goodiebags til en samlet værdi af 50.000 kr. 

Vinderne af konkurrencen bliver offentliggjort 21. juni og får direkte besked. Du er automatisk med i konkurrencen om lækre træningsprodukter, når du har gennemført afstemningen.

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Tine Sandorf – Redaktionschef på I FORM, og Frida Hallqvist – Trænings- og sundhedsekspert.

Læs om dommerpanelet HER

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og præmiepakker til Træningsfavoritter  I FORMs Læserpris.


Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Vil du gerne slippe for at have menstruation?


I FORM anbefaler