Træningsfavoritter: High impact sports-bh'er

Stem på din favorit i kategorien High impact sports-bh'er og vind præmier for over 30.000 kr.

1. februar 2019

Et godt sæt træningstøj starter inderst inde, nemlig med sports-bh’en. Og skal den bruges til løb, HIIT eller lignende, skal den være high impact.

Triumph International - Triaction Magic Motion Pro

Med sine indbyggede bøjler egner bh’en sig til dig med en større barm. Men hvis du frygter, den bliver ubehagelig at træne i, kan vi komme med en glædelig nyhed: Bøjlerne er superfleksible og bevæger sig med din krop. Du har et utal af muligheder for at indstille bh’en, så den passer – blandt andet er der to låse bagpå, som udover at være funktionelle er dekorative. Materialet er blødt og looket lækkert.

Læs mere om produktet her

STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN

Casall Sport AB - High Control Sports Bra

Hvad enten du bruger C-, D- eller E-skål, leverer Casall optimal støtte på alt fra løbeturen til dansetimen. Skålene er let vatterede, og den brede kant under barmen er stabil og behagelig. En fin detalje er, at stropperne kan indstilles på forsiden, så du lynhurtigt kan justere, hvis bh’en er for stram eller løs. Designet er lækkert med en dekorativ ryg og et neutralt look i sort og grå.

Læs mere om produktet her

STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN

Kari Traa - Driva

Kari Traas Driva-bh er efterhånden blevet en klassiker – og med god grund. De formstøbte skåle sikrer støtte og god pasform, og inderst sørger et lag merinould for at holde dig varm, når du træner i det fri. Der er to låse og indstillelige stropper, så du kan tilpasse størrelsen, og alle stropper på bh’en er brede og behagelige. Det tofarvede design er unikt og feminint, og det er virkelig en sports-bh, der skiller sig positivt ud. 

Læs mere om produktet her


STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN


Ny sports-bh? Sådan vælger du den rette

Vind en goodiebag fyldt med træningsprodukter

Frem til den 25. marts 2019 kan du deltage i afstemningen og samtidig blive den heldige vinder af en af de 10 overdådige goodiebags fyldt med et udvalg af de bedste træningsprodukter til en værdi af 3.000 kr.

Vinderne af konkurrencen får direkte besked. Du er automatisk med i konkurrencen om lækre træningsprodukter, når du har gennemført afstemningen.

De to dommere har vurderet de nominerede produkter og beskrevet dem for dig, men herefter er det helt op til dig at vurdere, hvilket produkt der skal vinde i hver kategori.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og præmiepakker ved Træningsfavoritter I FORMs Læserpris.

STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: