Træningsfavoritter: Gadgets

Stem på din favorit i kategorien Gadgets og vind præmier for over 30.000 kr.

1. februar 2019

Skal træningen være ekstra lækker og effektiv, kan du skrue op for teknikken. Her er fire ualmindeligt gode bud på, hvordan du gør det. 

Garmin - Edge® 520 Plus

Hvorfor nøjes med at køre efter gps i bilen, når du også kan gøre det på cyklen? Få det komplette overblik med denne luksus-cykelcomputer, der har indbygget kort, der følger din rute sving for sving og altid står klar til at hjælpe dig tilbage til din startposition. Derudover tracker den selvfølgelig hastighed, distance og alt, hvad en cyklist ellers drømmer om at vide.

Læs mere om produktet her

Scosche - Rhythm 24

Kender du pulsbælterne, der spændes om brystkassen? Her er nyeste skud på stammen, som i stedet spændes rundt om armen, hvor du knap nok vil mærke, du har det på. Pulsmåleren er ekstremt præcis og er dermed et godt redskab for dig, der gerne vil følge din træning tæt ¬– selve resultaterne triller ind på en app.

STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN

Bose - SoundSport Free

Free er et helt passende navn til disse høretelefoner – det er nemlig præcis sådan, din træning vil føles, når du hverken skal tænke på ledninger, sved, eller om de sidder godt nok fast. Hvis den gode lyd giver dig lyst til at give den ekstra gas, så vær ikke bange for at løbe tør for strøm – de kan nemlig oplades i det medfølgende etui.

MIIEGO - M1+ by MIIEGO

Lyden af kvalitet i op til 16 timer. Det er, hvad der strømmer ud af disse trådløse in-ear høretelefoner fra danske MIIEGO, hvad end du bruger dem på løbeturen eller i fitnesscenteret. En blød bøjle sikrer, at de bliver siddende, hvor de skal, og så elsker vi, at vi hverken skal bekymre os om sved eller regn. Høretelefonerne kan nemlig tåle begge dele. 
Læs mere om produktet her

STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN

Vind en goodiebag fyldt med træningsprodukter

Frem til den 25. marts 2019 kan du deltage i afstemningen og samtidig blive den heldige vinder af en af de 10 overdådige goodiebags fyldt med et udvalg af de bedste træningsprodukter til en værdi af 3.000 kr.

Vinderne af konkurrencen får direkte besked. Du er automatisk med i konkurrencen om lækre træningsprodukter, når du har gennemført afstemningen.

De to dommere har vurderet de nominerede produkter og beskrevet dem for dig, men herefter er det helt op til dig at vurdere, hvilket produkt der skal vinde i hver kategori.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og præmiepakker ved Træningsfavoritter I FORMs Læserpris.

STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: