Træningsfavoritter: Energigivere

Stem på din favorit i kategorien Energigivere og vind præmier for over 30.000 kr.

1. februar 2019

Du kender kaffe, men kender du også disse alternativer? De kan være rare at have i baghånden på dage, hvor energien halter.

Novasel - Ginsana

Inden i Ginsanas kapsler eller tonic – vælg selv, hvad du er mest til – gemmer sig et særligt ekstrakt af ginseng, det såkaldte G115. Det har til formål at give energi og hjælpe dig sikkert gennem pressede situationer, hvad enten presset skyldes hverdagens stress, eller at du udfordrer din krop gennem hård træning.

Carlys Natural - Boost

Forbinder du energiprodukter med syntetiske og kemiske ingredienser? Så kan du glæde dig over denne naturlige variant, der i form af en masse naturlige ingredienser og i ultrakoncentreret form giver dig et energiboost, der vil give selv den stærkeste kop kaffe baghjul.

STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN

Gerimax - Instant Energy

Du kender sikkert Gerimax i forvejen for deres ginseng-tabletter, men her er deres bud på et her-og-nu-produkt til dig, der skal præstere enten fysisk eller psykisk. Det indeholder guarana og naturligt koffein, som virker i kroppen inden for 30 minutter. Det drikkes som små shots, så det er et hurtigt og nemt alternativ til energidrikke.

Læs mere om produktet her

STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN

Novo Vita - Optimal Pre-workout+

Lever du efter veganske principper? Så er det her energiproduktet for dig. Sukker og gluten skal du også kigge langt efter. I stedet indeholder pulveret bl.a. ginseng, grøn te og koffein fra kaffebønner. Du blander et par skefulde af det med vand og får dermed en før-trænings-drik, der giver et skud energi.

Læs mere om produktet her

STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN

State - State Energy

Et skud koffein kan gøre underværker for din træningspræstation, og nu behøver du ikke længere få det fra kaffe. State Energy kombinerer koffein, grøn te og elektrolytter i en boblende blanding af frisk velsmag, som du kan nyde inden eller under træning. Fås i smagsvarianterne Maracuja, Pineapple og Lime Orange.   


STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN

Vind en goodiebag fyldt med træningsprodukter

Frem til den 25. marts 2019 kan du deltage i afstemningen og samtidig blive den heldige vinder af en af de 10 overdådige goodiebags fyldt med et udvalg af de bedste træningsprodukter til en værdi af 3.000 kr.

Vinderne af konkurrencen får direkte besked. Du er automatisk med i konkurrencen om lækre træningsprodukter, når du har gennemført afstemningen.

De to dommere har vurderet de nominerede produkter og beskrevet dem for dig, men herefter er det helt op til dig at vurdere, hvilket produkt der skal vinde i hver kategori.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og præmiepakker ved Træningsfavoritter I FORMs Læserpris.

STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: