Træningsfavoritter: Aktivitetsure

Stem på din favorit i kategorien Aktivitetsure og vind præmier for over 30.000 kr.

1. februar 2019

Det bliver mere og mere populært at tracke sin træning, og skal det gøres med stil, kan det passende ske med et af disse lækre ure på armen.

Garmin - Vívoactive® 3 Music

Er musik en uundværlig del af din træning? Det eneste, du behøver for at afspille alle dine yndlingstoner på farten, er dette ur – det kan indeholde op til 500 sange, og du kan dermed lade din mobil ligge derhjemme. Designet er enkelt, klassisk og lækkert, og alt i alt er det et supergodt kvalitetsprodukt til dig, der ønsker tracking af din træning og løbende motivation.

Læs mere om produktet her

STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN

Garmin - fēnix® 5S Plus Sapphire

Alt! Det er den korte beskrivelse af, hvad uret her kan tilbyde dig og din træning. Med indbygget GPS og et utal af forskellige træningstyper kan du tracke al slags bevægelse, og musik og mobilnotifikationer er bare et par af de andre funktioner. Også looket er i særklasse, og du kan bære det smukke rosaguld-design til alle lejligheder. Et luksusprodukt til den kræsne sportsudøver.

Læs mere om produktet her

STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN

Samsung - Galaxy Watch

Vi er vilde med det feminine look, der går lige så godt til en habitjakke som en løbejakke. Men begejstringen stopper ikke her, for Samsungs Galaxy Watch gemmer bag det smukke ydre på et utal af funktioner, herunder tracking af 120(!) forskellige træningsformer og mulighed for at tage telefonen direkte på uret – bare fordi du kan.

Læs mere om produktet her

STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN


Vind en goodiebag fyldt med træningsprodukter

Frem til den 25. marts 2019 kan du deltage i afstemningen og samtidig blive den heldige vinder af en af de 10 overdådige goodiebags fyldt med et udvalg af de bedste træningsprodukter til en værdi af 3.000 kr.

Vinderne af konkurrencen får direkte besked. Du er automatisk med i konkurrencen om lækre træningsprodukter, når du har gennemført afstemningen.

De to dommere har vurderet de nominerede produkter og beskrevet dem for dig, men herefter er det helt op til dig at vurdere, hvilket produkt der skal vinde i hver kategori.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og præmiepakker ved Træningsfavoritter I FORMs Læserpris.

STEM PÅ DIN FAVORIT - KLIK HER OG VÆR MED I KONKURRENCEN

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: