Se vinderne af Træningsfavoritter - I FORMs Læserpris 2019

I har stemt og afgørelsen er faldet i Træningsfavoritter - I FORMs Læserpris 2019. Se, hvilke produkter, du skal ud og have fingrene i lige nu.

27. marts 2019

Træningsfavoritter - I FORMs Læserpris

Tak til alle jer der har været inde og stemme på jeres personlige yndlingsprodukter til

Træningsfavoritter I FORMs Læserpris 2019.  Afgørelsen er nu faldet og årets vindere er fundet.

Scroll ned på denne side og læs hvad dommerne siger om de 21 bedste træningsfund inden for en lang række kategorier.

Måske skal du ud og shoppe nyt til sportstasken? 

Casall - High Control Sports Bra 600 ,-
Casall - High Control Sports Bra 600 ,-

Vinder i kategorien: High impact sports-bh'er

Casall - High Control Sports Bra

Hvad enten du bruger C-, D- eller E-skål, leverer Casall optimal støtte på alt fra løbeturen til dansetimen. Skålene er let vatterede, og den brede kant under barmen er stabil og behagelig. En fin detalje er, at stropperne kan indstilles på forsiden, så du lynhurtigt kan justere, hvis bh’en er for stram eller løs. Designet er lækkert med en dekorativ ryg og et neutralt look i sort og grå. 

Triumph - triaction knit motion bh 449 ,-
Triumph - triaction knit motion bh 449 ,-

Vinder i kategorien: Medium impact sports-bh'er

Triumph - Triaction Knit Motion BH

Bh’en her forener et ultrablødt fit med stabilt hold. Der er ingen bøjler i bh’en, men til gengæld er det dobbelte lag stof stærkt og formsyet, så det passer til barmen. Ryggen er virkelig smuk, og generelt er det en bh, der tåler at blive vist frem, hvis du træner i varme eller har en transparent top på. Farverne er neutrale og vil passe ind i de fleste træningsgarderober – ligesom bh’en passer til de fleste træningsformer.  

casall - sculpture boost tights 1100 ,-
casall - sculpture boost tights 1100 ,-

Vinder i kategorien: Støttende tights

Casall - Sculpture Boost Tights

Vil du skrue helt op for støtten og den opstrammende effekt, er det disse tights, du skal stikke benene i. Skridsikre paneler holder alt på plads på indersiden, mens det stærke materiale og den formsyede bagdel følger dine former på ydersiden. Samtidig er tightsene fleksible og leverer endda en smule kompression, mens du træner. Looket er diskret og brugbart, og så er de produceret med hensyntagen til miljøet.

triumph - dynamic light sportsleggins 699 ,-
triumph - dynamic light sportsleggins 699 ,-

Vinder i kategorien: Tights

Triumph - Dynamic Light Sportsleggins

Det bløde og fugtregulerende materiale og den brede talje gør, at det er et par tights, du virkelig kan have det rart i. De er superbrugbare i fitnesscenteret, men egner sig også til løbeturen, hvor en refleksstribe gør dig synlig, mens en dejligt stor lynlåslomme passer på dine vigtigste ejendele. Den hvide stribe langs benet og det transparente net ved anklerne er flotte designdetaljer.

Hummel - HMLCLEA Seamless Top 300 ,-
Hummel - HMLCLEA Seamless Top 300 ,-

Vinder i kategorien: Toppe

Hummel - HMLCLEA Seamless Top

Du skylder næsten dig selv og din træning at prøve toppen her! Den tætsiddende og flatterende pasform holder alt på plads på en rigtig rar måde uden på nogen måde at føles for stram. Til de lækre detaljer hører et silikonebånd i bunden, der sikrer, at toppen ikke glider op, og så kan du svede lige så tosset, du vil – materialet fortsætter med at være rart at have på. Lur os, om du ikke også vil få lyst til at have den på uden for træningslokalet. 

Skechers - Gorun Forza 3 1299 ,-
Skechers - Gorun Forza 3 1299 ,-

Vinder i kategorien: Løbesko

Skechers - Gorun Forza 3

Så er det frem i skoen! Det kommer du helt automatisk med Gorun Forza 3, der sikrer, at du lander længere fremme på foden og dermed kan være med til at forebygge hårde stød fra hælen, der går op i knæ og hofter. Skoen er blød, behagelig og har god plads til tæerne, og så er der rigtig fin ventilation. Designet er diskret og brugbart uden at være kedeligt.

Reebok - Mat Yoga Elite Delta 499 ,-
Reebok - Mat Yoga Elite Delta 499 ,-

Vinder i kategorien: Yogamåtter

Reebok - Mat Yoga Elite Delta

Elsker du at dyrke yoga – og måske endda #yogaeverydamnday, som det populære hashtag foreskriver – så er denne måtte din ven. Den kan tåle at blive brugt igen og igen uden at blive flad. Udseendet er sporty og taler til dig, der også godt kan lide al mulig anden slags træning end lige yoga – måske din næste core-workout skal foregå på måtten her? Den er i hvert fald komfortabel nok til det.

apuls.dk - ODIN T8 Løbebånd 8999 ,-
apuls.dk - ODIN T8 Løbebånd 8999 ,-

Vinder i kategorien: Cardiomaskiner

apuls.dk - ODIN T8 Løbebånd

Drømmer du om at kunne løbe i hjemmet, får du her et klassisk løbebånd, der vil spare dig for turen til og fra fitnesscenteret. Det kan foldes sammen, så det ikke fylder alt for meget, mens du ikke bruger det. Udover de velkendte funktioner som træningsprogrammer og pulsmåling kan du fx sætte din iPad til, så du får underholdning på turen. Støddæmpningen er fin, og der er elektronisk stigning og alle de hastigheder, du har brug for. 

nordic race 550 ,-
nordic race 550 ,-

Vinder i kategorien: Løbe events

Nordic Race

Det kan godt være, du “kun” skal løbe 5 km, men tag ikke fejl: Du skal nok blive udfordret undervejs! Med 30 mere eller mindre angstprovokerende forhindringer på ruten sættes både styrke, balance og kondition på prøve, og intet slår følelsen, når du når i mål – evt. i følgeskab med dit team, for det er både muligt at stille op alene og på hold. En træningsudfordring ud over det sædvanlige! 

Garmin - fēnix® 5S Plus Sapphire 7999 ,-
Garmin - fēnix® 5S Plus Sapphire 7999 ,-

Vinder i kategorien: Aktivitetsure

Garmin - fēnix® 5S Plus Sapphire

Alt! Det er den korte beskrivelse af, hvad uret her kan tilbyde dig og din træning. Med indbygget GPS og et utal af forskellige træningstyper kan du tracke al slags bevægelse, og musik og mobilnotifikationer er bare et par af de andre funktioner. Også looket er i særklasse, og du kan bære det smukke rosaguld-design til alle lejligheder. Et luksusprodukt til den kræsne sportsudøver.

Garmin - Vívosmart® 4 1199 ,-
Garmin - Vívosmart® 4 1199 ,-

Vinder i kategorien: Aktivitetsarmbånd

Garmin - Vívosmart® 4

Fra baner i svømmehallen til timer i drømmeland – denne tracker er en tro følgesvend, der løbende vil holde dig opdateret og motiveret. Uret er simpelt både i look og brug og taler derfor til en bred målgruppe af motionister, der gerne vil tælle skridt, kalorier og alt det andet, der kan hjælpe sundheden på vej. 

Bose - SoundSport Free 1699 ,-
Bose - SoundSport Free 1699 ,-

Vinder i kategorien: Gadgets

Bose - SoundSport Free

Free er et helt passende navn til disse høretelefoner – det er nemlig præcis sådan, din træning vil føles, når du hverken skal tænke på ledninger, sved, eller om de sidder godt nok fast. Hvis den gode lyd giver dig lyst til at give den ekstra gas, så vær ikke bange for at løbe tør for strøm – de kan nemlig oplades i det medfølgende etui.

State Drinks - State Energy 20 ,-
State Drinks - State Energy 20 ,-

Vinder i kategorien: Energigivere

State Drinks - State Energy

Et skud koffein kan gøre underværker for din træningspræstation, og nu behøver du ikke længere få det fra kaffe. State Energy kombinerer koffein, grøn te og elektrolytter i en boblende blanding af frisk velsmag, som du kan nyde inden eller under træning. Fås i smagsvarianterne Maracuja, Pineapple og Lime Orange.

LinusPro - Økologisk Proteinbar 25,95 ,-
LinusPro - Økologisk Proteinbar 25,95 ,-

Vinder i kategorien: Snacks

LinusPro - Økologisk Proteinbar

Bag det sprøde overtræk af mørk chokolade gemmer sig et fyld med enten hindbær- eller peanutsmag. Begge tilfredsstiller både den søde tand og den let sultne mave, og baren er således et godt bud på en kl. 15-snack, når der ligger en træning mellem dig og aftensmaden.

LinusPro - Økologisk Proteinpulver 199 ,-
LinusPro - Økologisk Proteinpulver 199 ,-

Vinder i kategorien: Proteinpulver

LinusPro - Økologisk Proteinpulver

Har du svært ved at få proteiner nok gennem kosten, kan du skrue op for dit indtag uden samtidig at skrue op for syntetiske tilsætningsstoffer. Produktet her er 100 % økologisk og smager af ingen verdens ting, så det er let at blande pulveret i vand og integrere det i din kost. 

LongoVital - Sport 214,95 ,-
LongoVital - Sport 214,95 ,-

Vinder i kategorien: Kosttilskud

LongoVital - Sport

LongoVital Sport Multivitaminpiller er et af de mest populære produkter på hylden med kosttilskud, fordi de giver dig lidt af det hele. Denne variant er sammensat særligt med tanke på motionister og deres muskler og knogler med en blanding af magnesium, jern, c- og d-vitamin. 

Pikasol - Aktiv 149,95 ,-
Pikasol - Aktiv 149,95 ,-

Vinder i kategorien: Smørelse

Pikasol - Aktiv

Pikasol® Aktiv er et højkoncentreret omega-3 produkt, som er tilsat C- og D-vitamin samt magnesium. Det betyder, at du får et produkt med langt flere funktioner end et traditionelt omega-3 produkt. Magnesium og D-vitamin bidrager nemlig til at bibeholde en normal muskelfunktion, mens C-vitamin bidrager til en normal dannelse af kollagen, der her betydning for normalt fungerende brusk og yderligere bidrager til at vedligeholde immunsystemets normale funktion under og efter intensiv fysisk træning. 

Dermalogica - Skin Smoothing Cream 535 ,-
Dermalogica - Skin Smoothing Cream 535 ,-

Vinder i kategorien: Toilettasken - Hud

Dermalogica - Skin Smoothing Cream

I intet mindre end 48 timer bliver ansigtscremen her ved med at tilføre fugt. Den egner sig til brug både morgen og aften og er dermed et sikkert valg i sportstasken, uanset hvornår på dagen du træner og går i bad. Desuden indeholder den antioxidanter og er med til at beskytte huden mod forurening, så den egner sig også til dig, der træner udendørs. 

Zenz - Oil Treatment Deep Wood No 99 309 ,-
Zenz - Oil Treatment Deep Wood No 99 309 ,-

Vinder i kategorien: Toilettasken - Hår

Zenz - Oil Treatment Deep Wood No. 99

Navnet er langt, og det er listen over oliens gode egenskaber heldigvis også. Du kan bruge den både på huden og i håret, hvor den plejer, nærer og styrker – og så dufter den skønt. Ingredienserne tæller bl.a. økologisk koldpresset olie fra avocado og abrikos. Mmm...

P20 - SPF 30 Continous Spray 249,95 ,-
P20 - SPF 30 Continous Spray 249,95 ,-

Vinder i kategorien: Solbeskyttelse

P20 - SPF 30 Continous Spray

Vi har i årevis kendt til P20’s mirakelsolcremer, der beskytter i op til ti timer, og nu fås de også i en smart sprayudgave. Ligegyldigt hvordan du vender og drejer flasken, kommer der en jævn mængde ud, så det er let at få solcremen ud i alle kroge. Her skal den blot sidde i 15 minutter, inden du er klar til at bevæge dig ud i solen med vandfast, parfumefri beskyttelse.

Brenntag Nordic - Rodalon Sportsvask 49,95 ,-
Brenntag Nordic - Rodalon Sportsvask 49,95 ,-

Vinder i kategorien: Sportsvask

Brenntag Nordic - Rodalon Sportsvask

Almindelig sæbe vasker dit tøj rent, men det desinficerer ikke. Det gør produktet her til gengæld, og hvis du kender bare lidt til svedigt sportstøj, ved du, at det nogle gange føles nødvendigt. Samtidig fjernes svedlugten, uden at det går ud over de flotte farver på dine nye tights. Hvis det lyder så godt, at du også vil bruge Sportsvask til dit almindelige tøj, kan du trygt gøre det.

* Med forbehold for ændringer.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: