TRÆNINGSFAVORITTER – I FORMs Læserpris. Bedste - Cykelhjelm

Stem på din favorit i kategorien Bedste - Cykelhjelm og vind præmier for over 50.000 kr.

1. marts 2018

En cykelhjelm er et must for at beskytte hovedet. Hjelmen skal være nem at justere, have en god pasform, og være komfortabel og let.

1. Witt by Livall. 1.299,- |2. Nutcase - Metroride. 699,- 

1. Witt by Livall

Ved første hurtige øjekast ligner hjelmen her en helt klassisk sag, men den har mange ekstra funktioner. Blandt andet gemmer der sig høretelefoner, baglygte og bliklys i hjelmen samt en fjernbetjening til styret, hvorfra funktionerne kan styres. Og er uheldet ude får den person, du har oplyst, tilsendt en sms om, hvor du befinder dig.

2. Nutcase - Metroride

Cykelhjelm til voksne, der med sin lette vægt, aftagelig skygge og 6 store ventilationshuller er en cykelhjelm i en klasse for sig selv. I nakken af denne Metroride cykelhjelm, finder du et skruespænde der giver dig gode muligheder for at indstille størrelsen på hjelmen. Magnetisk hagelås der kan åbnes med en hånd. En meget let og strømlinet cykelhjelm.

Læs mere om produkter - KLIK HER

Vind en goodiebag fyldt med træningsprodukter

Fra d. 6.april til d. 9 maj 2018 kan du deltage i afstemningen, og samtidig blive den heldige vinder af en af de 10 overdådige goodiebags fyldt med et udvalg af de bedste træningsprodukter til en værdi af 5000 kr.

Vinderne af konkurrencen bliver offentliggjort 9. maj, og for direkte besked. Du er automatisk med i konkurrencen om lækre træningsprodukter når du har gennemført afstemningen.

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og præmiepakker ved Træningsfavoritter I FORMs Læserpris.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler