TRÆNINGSFAVORITTER – I FORMs Læserpris. Bedste - Sports-BH - High impact

Stem på din favorit i kategorien Bedste - Sports-BH - High impact og vind præmier for over 50.000 kr.

15. februar 2017

Skal du give den gas til træning, eller har du en stor barm, er en bh med høj support uundværlig. Den sikrer, at din barm bliver, hvor den skal selv under hop og løb, så du kan yde fuldt ud.

Björn Borg – Racer Back Sports Top. 450,- | Kari Traa – Frigg. 499,- | Casall – Iconic Sports Bra. 400,- 

1. Björn Borg – Racer Back Sports Top

De formstøbte skåle giver maksimal support, og udskæringen er i et feminint, dybt V. På bagsiden løber der et bredt bånd rundt langs ryggen, som giver en god pasform uden sidedeller. Lidt utraditionelt er lukkemekanismen placeret i siden, hvilket gør, at hægterne ikke generer under træning på gulv.

2. Kari Traa – Frigg

Her er tale om en sports-bh, som kommer så tæt som muligt på en klassisk bh med formstøbte skåle. De justerbare stropper giver mulighed for tilpasning, og en ekstra hægte gør det muligt at holde stropperne sammen, så bh’en også passer til en top med bryderryg. Der er en bred lukkemekanisme med tre hægter for god støtte og sikkerhed. vil du vide mere om produktet - KLIK HER

3. Casall – Iconic Sports Bra

Denne sports-bh er en alsidig klassiker, der kan bruges til alt lige fra rolig yoga til intervalløb. I udtrykket ligner den en klassiske sports-bh uden skåle. Det dobbelte stoflag sørger for god support, og den store variation i størrelser, hvor du kan vælge mellem to skålstørrelser og kombinere dem med størrelserne XS-XL, gør det nemt at finde den helt rette.

Vil du vide mere om produktet - KLIK HER

Vind en goodiebag fyldt med træningsprodukter

Fra d. 6.april til d. 15. maj 2018 kan du deltage i afstemningen, og samtidig blive den heldige vinder af en af de 10 overdådige goodiebags fyldt med et udvalg af de bedste træningsprodukter til en værdi af 5000 kr.

Vinderne af konkurrencen bliver offentliggjort 21. juni, og får direkte besked. Du er automatisk med i konkurrencen om lækre træningsprodukter når du har gennemført afstemningen

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og præmiepakker ved Træningsfavoritter I FORMs Læserpris.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler