TRÆNINGSFAVORITTER – I FORMs Læserpris. Bedste - Træningsjakke

Stem på din favorit i kategorien Bedste - Træningsjakke og vind præmier for over 50.000 kr.

1. februar 2018

Med den rette jakke sikrer du dig, at du føler dig godt tilpas, når træningen foregår udendørs. En god en af slagsen holder dig varm og tør, samtidig med at den giver dig mulighed for at komme af med overskydende varme.

1. Kari Traa – Tove. 1.199,- | 2. Ronhill – Trail Quantum jakke. 800,- | 3. Peak Performance – Work It Jacket. 1.500,-

1. Kari Traa – Tove

En varmere jakke, der kan bruges både til udendørstræning, hvor pulsen ikke kommer op at ringe, og til løb på kolde dage. En særlig deltalje er længden, som gør, at jakken varmer godt om bagdelen, samt de isolerede paneler på forsiden og skuldrene, som varmer og beskytter. Der er fordelt reflekser rundt på jakken for god synlighed.- Læs mere om produktet - KLIK HER

2. Ronhill – Trail Quantum jakke

Er du vild med letvægtsjakker, er her et godt bud. Det er næsten ikke til at mærke, at man har den på, hvilket gør den særligt velegnet til lange løbe- og gåture. Den er nem at ånde i, utrolig blød og har reflekser ned langs ryggen. En smart detalje er, at det er muligt at gemme hætten under kraven. Og så er prisen værd at nævne, for der er meget kvalitet at hente for pengene.

3. Peak Performance – Work It Jacket

Der er tænkt godt over designet ved denne jakke, der har mange detaljer, som gør det nemt at træne i alt slags vejr. Blandt andet er det værd at fremhæve de brede, bløde elastikker rundt om håndleddene og ryggen, som holder kold luft ude, samt den ekstra lynlås op langs ryggen, som kan lynes op, hvis du får det varmt undervejs. Den er udstyret med reflekser og hætte og er vind- og vandafvisende. Vil du vide mere om produktet - KLIK HER

Vind en goodiebag fyldt med træningsprodukter

Fra d. 6. april til d. 15. maj 2018 kan du deltage i afstemningen, og samtidig blive den heldige vinder af en af de 10 overdådige goodiebags fyldt med et udvalg af de bedste træningsprodukter til en værdi af 5000 kr.

Vinderne af konkurrencen bliver offentliggjort 21. juni, og får direkte besked. Du er automatisk med i konkurrencen om lækre træningsprodukter når du har gennemført afstemningen

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og præmiepakker ved Træningsfavoritter I FORMs Læserpris.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler