Retningslinier for blogs på iform.dk

På I FORM lægger vi vægt på en god blog, hvor der er plads til holdninger og forskelligheder. Læs mere om retningslinierne for vores blogs på iform.dk.

10. januar 2012

Blogs på iform.dk omhandler emner, der falder inden for I FORMs emneområder. Bloggens indlæg er alene et udtryk for forfatternes holdninger og meninger – og deles ikke nødvendigvis af I FORM.

Blogindlæg

Alle har adgang til at læse blogs på iform.dk. Vil du gerne kommentere på et blogindlæg, skal du være registreret bruger. Du kan registrere dig her >>


Net-etikette

Der gælder normal net-etikette på iform.dk's blog. Vi lægger vægt på en god og givtig blog, hvor der er plads til holdninger og forskelligheder. Indlæg i bloggen har en saglig og civiliseret tone og viser respekt og hensyn over for bloggens læsere.

Spam og reklame – nej tak

Bloggen er ikke en markedsplads, og det er derfor ikke tilladt at markedsføre sit firma eller sine produkter i bloggen. Alle indlæg, der bærer præg af markedsføring, reklame eller spam, vil blive fjernet. Også indlæg, der i en overdreven grad referer til produkter og websider, bliver anset som selv-promovering.

Materiale med ophavsret

Som blogger på iform.dk indestår du til enhver tid for, at du er den ophavsretslige ejer af det indhold, du vælger at publicere. Du er sådan selv personlig ansvarlig for alt, hvad du publicerer, og for at du vil holde Bonnier Publications A/S skadesløs for eventuelle krav fra tredjeperson som følge af din publicering.

Sletning af indlæg

Vi forbeholder os ret til at slette og redigere i indlæg, som vi finder upassende og/eller som overtræder ovenstående retningslinier. Desuden forbeholder vi os ret til at blokere for brugerprofiler, som gentagne gange publicerer upassende indhold i blogs på iform.dk.
Vi overvåger ikke systematisk alle indlæg, derfor sætter vi stor pris på din hjælp, hvis du møder et upassende indlæg før os. Skriv til os på [email protected] hvis du mener, at et indlæg bryder retningslinierne.

Rettigheder

Når du skriver et indlæg på bloggen accepterer du samtidig, at I FORM og Bonnier Publications A/S har ret til at offentliggøre eller på anden måde gøre brug af dit indlæg i alle eksisterende, såvel som fremtidige, trykte og elektroniske medier med tilknytning til I FORM eller Bonnier Publications A/S.

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: