Vil du kickstarte din sundhed på 7 dage?

Få alle de redskaber, du behøver for at lykkes med en sund livsstil – én gang for alle. Vi har samlet dem til dig på I FORMs Energy Camp.

30. maj 2017 af Sara Møller Christensen

Tilmeldingen til denne tur er lukket

Vi vil så gerne. Og alligevel kan det være svært sådan for alvor at komme i gang med den sunde livsstil. Men nu har vi et tilbud, som vil gøre det væsentligt lettere for dig!

Vi arrangerer nemlig to Energy Camps i efteråret 2017, der er kombinerede trænings- og sundhedsrejser, hvor du i løbet af en intensiv og inspirerende uge får serveret alle de redskaber, der skal til for at leve sundt – også når du kommer hjem igen.

Efterårets første Energy Camp foregår på Mallorca fra d. 1.-9. september 2017 – den kan du læse mere om her. 

Den næste foregår på Rhodos fra d. 22.-29. oktober 2017, og den kan du læse mere om her.

På de syv dage, en Energy Camp varer, lover vi...

  • at fylde dig med energi og fornyet overskud til at takle hverdagen.
  • at stille nogle af Nordens bedste instruktører til rådighed. Det er dem, der står bag vores træningsprogrammer i magasinet – og du får mulighed for at opleve deres undervisning på egen krop.
  • at præsentere dig for nye træningsformer i trygge rammer og på lukkede hold sammen med andre I FORM-rejsende. Du kan næsten ikke undgå at at finde nye favorithold og øvelser, som du vil fortsætte med derhjemme.
  • at give dig redskaber til at sammensætte en sund og styrkende kost, der kan hjælpe med at bekæmpe inflammation i kroppen. Måske skyldes dit ømme knæ i virkeligheden, at du spiser forkert!
  • at servere eksperternes bedste tips til at få sundhed passet ind i en travl hverdag på et helt lavpraktisk niveau, så alle kan relatere til det.
  • at skabe sammenhold og gode oplevelser, så ugen er ligeså god for humøret som for formen – og det gælder både for dig, der rejser alene og i en gruppe.
  • at give dig det intensive boost, du behøver for at sparke din sunde livsstil i gang – én gang for alle!

Hvis du vil se eksempler på, hvad vi laver i løbet af en uges Energy Camp, så læs chefredaktør Saras dagbog fra en tidligere rejse her.

Vi håber på at se dig til en uge i sundhedens tegn på enten Mallorca fra d. 1.-9. september eller på Rhodos fra d. 22.-29. oktober – og vi lover, at effekten af sådan en rejse vil vare i langt mere end en uge!

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvilket sundt råd har du sværest ved at følge?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: