Rejs med I FORM til Kreta på årets skønneste træningsferie

Trænger du til en aktiv ferie, hvor du kan suge energi, inspiration og oplevelser til dig? Så tag med, når vi samler et hold stjernedygtige instruktører til I FORMs træningsferie, Energy Camp, på Kreta.

I FORM-læsere, der dyrker yoga på Kreta

TRÆNINGSFERIE PÅ KRETA Yoga med havudsigt er en del af programmet på I FORMs træningsferie.

© Michaela Sperring

Yoga med havudsigt. Løbeture i vandkanten. Mountainbiketure på små grusveje. Og en buffet af sprudlende sund Middelhavskost serveret på et 5-stjernet hotel i første række til havet.

Det lyder som lidt af en drøm, og den kan blive din virkelighed, hvis du sikrer dig en af pladserne på I FORMs Energy Camp på Kreta fra 22.-29. april 2023.

Træningsferien går til det 5-stjernede Pilot Beach Resort på Kreta – midt i eventyrlig smuk natur med alverdens fine træningsfaciliteter lige uden for døren.

Fra morgen til aften kan du nyde godt af træning og inspiration fra I FORMs dygtige, passionerede instruktører fra hele Norden.

Vi har sammensat et drømmeprogram, der bl.a. omfatter morgenyoga, løbe- og gåture i olivenlundene, effektiv intervaltræning, styrketræning på nye, sjove måder, dansetimer, vandretur, inspirerende aftenforedrag og meget, meget mere.

Alt dette kan du glæde dig til på I FORMs træningsferie:

 • Træning for enhver smag og form

 • Passionerede, inspirerende og stjernedygtige trænere

 • Lækkert resort lige ud til havet

 • Helt ny træningsglæde – også når du er kommet hjem fra din træningsrejse igen

 • Godt selskab og masser af hygge. Måske nye venner for livet?

 • Verdens sundeste mad, frisk fra hotellets have og Ægæerhavet

 • Inspirerende aftenforedrag

 • Masser af sundhedsværktøjer, du kan tage med hjem

 • Vandretur i Kretas verdensberømte Hvide Bjerge

Alle kan være med, uanset niveau, og vi skal nok sørge for, at der også bliver tid til at restituere i afslappet samvær med gruppen. På træningsferier som denne opstår der altid skønne nye venskaber på kryds og tværs – ikke mindst fordi en del rejser alene.

Dem kan du møde på I FORMs træningsferie:

 • Susanne Lidang, yogainstruktør og forfatter
 • Martin Kreutzer, trænings- og ernæringsekspert
 • Inger Eik Ravndal, personlig træner
 • Malena Kindgren, holdinstruktør
 • Irene Brøndum, redaktionschef på I FORM
 • Michaela Sperring, rejsekoordinator

Susanne Lidang – træningsferiens yogainstruktør

Susanne underviser i Hatha Yoga og er forfatter til tre succesfulde bøger om yoga. På vores træningsferie starter hun hver dag med at guide dig igennem morgenyoga, mens solen står op over havet, ligesom du får mulighed for at gå i dybden med fx ryg, nakke og skuldre, når hun kører sine særlige workshops. Susanne går op i, at undervisningen er for alle uanset niveau, og hun sender altid sine elever hjem med gode redskaber til at arbejde videre med yogaen derhjemme.

Instagram: @susannelidang

Martin Kreutzer – trænings- og ernæringsekspert

Træning på stranden, fede ture på mountainbiken og et inspirerende foredrag om antiinflammatorisk kost. Det er nogle af de ting, du kan forvente dig af Martin på træningsferien. Han har været I FORMs faste trænings- og ernæringsekspert gennem en lang årrække, fordi han har styr på teorien, men også ved, hvordan almindelige mennesker kan bruge den i praksis.

Instagram: @martin_kreutzer

Inger Eik Ravndal – står for styrketimer på træningsrejsen

Inger er 41 år og uddannet personlig træner. Hun er Soma Move-instruktør og godt bekendt med styrketræning, HIIT og heftige intervaller. Hun har masser af energi og hjælper dig med at give den en skalle til bootcamp-timer på stranden og sjove styrketimer med fokus på baller, lår og core.

Instagram: @ingereikravndal_pt

Malena Kindgren – træningferiens holdinstruktør

Uddannet sundhedskonsulent, personlig træner og fysioterapeut fra Bosön. Mangeårig erfaring med træningsrejser og international ambassadør for Apollo Sports. Malena ejer og driver Sporthuset i Surahammar i Sverige og arbejder med med kost- & sundhedsgrupper samt instruerer i blandt andet coretræning, dans, og funktionel træning. Hun brænder for at inspirere til mere bevægelse og hendes hold er fulde af energi, fællesskab og en masse træningsglæde.

Irene Brøndum

Irene Brøndum – I FORMs redaktionschef

I mere end et årti har Irene været tilknyttet I FORM, og hendes mission er at hjælpe dig med at få dit livs træningsrejse. Udover at være redaktionschef er hun klinisk diætist og ved alt om mad, så hold dig ikke tilbage med spørgsmål ved buffeten. Irene er også vild med at bevæge kroppen, så du møder hende helt sikkert til træning, og så kan du i øvrigt godt glæde dig til hendes foredrag om at gå fra overvægtig sofakartoffel til løbende grøntsagsfan.

Rejsekoordinator Michaela Sperring

Træningsferiens rejsekoordinator, Michaela Sperring

Michaela Sperring – træningsferiens rejsekoordinator

Michaela har arbejdet som Apollos sportskoordinator på bl.a. Playitas, og det er også hende, der skal sørge for, at alt glider glat på Energy Camp på Kreta. Hun er nemlig vores rejsekoordinator på træningsferien. Derudover arbejder Michaela med sund kost og motion til hverdag, og hun brænder for at sprede det gode budskab og den gode stemning, så alle får en fantastisk og inspirerende tur.

Instagram: @sperring94

Træningsferie med verdens sundeste hotelmad

Du kan også godt begynde at glæde dig til maden på denne træningsferie. Kretensernes version af Middelhavskosten er gang på gang kåret som verdens sundeste måde at spise på. Og den er lige så lækker, som den er sund, med masser af grøntsager, olivenolie, fisk og skaldyr.

Hotellet dyrker selv mange af de grøntsager, du kan forsyne dig med fra buffeten, og producerer endda sin egen olivenolie.

Træningsferie med lækker mad
© istock

Tag de gode vaner med hjem fra træningsferie

Flere af aftenerne holder instruktørerne foredrag og giver dig endnu flere ideer og redskaber til et sundere og skønnere liv.

Emnerne bliver blandt andet livsstilsændring og træningsglæde, og vi ved fra tidligere Energy Camps, at du som deltager rejser hjem med helt ufattelige mængder ny energi og inspiration. Nok til at nå de mål, du har drømt om i årevis. Eller med helt nye mål – og drivkraften til at nå dem.

Med andre ord: Dette kan blive en rejse, der forandrer dit liv!

Energy Camp arrangeres i samarbejde med Apollo, og vi taler både dansk, svensk, norsk og engelsk på træningsferien.

Träningsresa på Pilot Beach Resort på Kreta