Rejs med I FORM til Kreta på årets skønneste træningsferie

Trænger du til en aktiv ferie, hvor du kan suge energi, inspiration og oplevelser til dig? Så tag med, når vi samler et hold stjernedygtige instruktører til I FORMs træningsferie, Energy Camp, på Kreta.

I FORM-læsere, der dyrker yoga på Kreta

TRÆNINGSFERIE PÅ KRETA Yoga med havudsigt er en del af programmet på I FORMs træningsferie.

© Michaela Sperring

Yoga med havudsigt. Løbeture i vandkanten. Mountainbiketure på små grusveje. Og en buffet af sprudlende sund Middelhavskost serveret på et 5-stjernet hotel i første række til havet.

Det lyder som lidt af en drøm, og den kan blive din virkelighed, hvis du sikrer dig en af pladserne påI FORMs Energy Camp på Kreta fra 30. april-7. maj 2022.

Træningsferien går til det 5-stjernede Pilot Beach Resort på Kreta – midt i eventyrlig smuk natur med alverdens fine træningsfaciliteter lige uden for døren.

Fra morgen til aften kan du nyde godt af træning og inspiration fra I FORMs dygtige, passionerede instruktører fra hele Norden.

Vi har sammensat et drømmeprogram, der bl.a. omfatter morgenyoga, løbe- og gåture i olivenlundene, effektiv intervaltræning, styrketræning på nye, sjove måder, dansetimer, vandretur, inspirerende aftenforedrag og meget, meget mere.

Alt dette kan du glæde dig til på I FORMs træningsferie:

 • Træning for enhver smag og form

 • Passionerede, inspirerende og stjernedygtige trænere

 • Lækkert resort lige ud til havet

 • Helt ny træningsglæde – også når du er kommet hjem fra din træningsrejse igen

 • Godt selskab og masser af hygge. Måske nye venner for livet?

 • Verdens sundeste mad, frisk fra hotellets have og Ægæerhavet

 • Inspirerende aftenforedrag

 • Masser af sundhedsværktøjer, du kan tage med hjem

 • Vandretur i Kretas verdensberømte Hvide Bjerge

Alle kan være med, uanset niveau, og vi skal nok sørge for, at der også bliver tid til at restituere i afslappet samvær med gruppen. På træningsferier som denne opstår der altid skønne nye venskaber på kryds og tværs – ikke mindst fordi en del rejser alene.

Dem kan du møde på I FORMs træningsferie:

 • Susanne Lidang, yogainstruktør og forfatter
 • Martin Kreutzer, trænings- og ernæringsekspert
 • Inger Eik Ravndal, personlig træner
 • Siri Jona Gold Nordén, holdinstruktør
 • Sara Christensen, chefredaktør på I FORM
 • Michaela Sperring, rejsekoordinator

Susanne Lidang – træningsferiens yogainstruktør

Susanne underviser i Hatha Yoga og er forfatter til tre succesfulde bøger om yoga. På vores træningsferie starter hun hver dag med at guide dig igennem morgenyoga, mens solen står op over havet, ligesom du får mulighed for at gå i dybden med fx ryg, nakke og skuldre, når hun kører sine særlige workshops. Susanne går op i, at undervisningen er for alle uanset niveau, og hun sender altid sine elever hjem med gode redskaber til at arbejde videre med yogaen derhjemme.

Instagram: @susannelidang

Martin Kreutzer – trænings- og ernæringsekspert

Træning på stranden, fede ture på mountainbiken og et inspirerende foredrag om antiinflammatorisk kost. Det er nogle af de ting, du kan forvente dig af Martin på træningsferien. Han har været I FORMs faste trænings- og ernæringsekspert gennem en lang årrække, fordi han har styr på teorien, men også ved, hvordan almindelige mennesker kan bruge den i praksis.

Instagram: @martin_kreutzer

Inger Eik Ravndal – står for styrketimer på træningsrejsen

Inger er 41 år og uddannet personlig træner. Hun er Soma Move-instruktør og godt bekendt med styrketræning, HIIT og heftige intervaller. Hun har masser af energi og hjælper dig med at give den en skalle til bootcamp-timer på stranden og sjove styrketimer med fokus på baller, lår og core.

Instagram: @ingereikravndal_pt

Siri Jona Gold Nordén – træningferiens holdinstruktør

Siri elsker al træning, hvor der er skruet op for energien og musikken. Derfor underviser hun i alt fra dans og step til pump og HIIT. Siri har været en del af I FORMs træningsrejser i en lang årrække, så vi ved, der er garanti for store smil og god stemning, når du deltager på et af hendes hold. Alle får simpelthen en drøngod oplevelse – uanset alder, form og motorisk formåen.

Instagram: @sirigold

Sara Christensen – I FORMs chefredaktør

I snart fem år har Sara siddet som chefredaktør på I FORM, og hun er derfor den helt rette at gå til, hvis du gerne vil vide mere om magasinet. Derudover elsker hun at træne og er med til at sprede god energi på de mange hold, du kan deltage i i løbet af træningsferien. Glæd dig desuden til hendes foredrag om træningsmotivation.

Instagram: @mcsaramc

Rejsekoordinator Michaela Sperring

Træningsferiens rejsekoordinator, Michaela Sperring

Michaela Sperring – træningsferiens rejsekoordinator

Michaela har arbejdet som Apollos sportskoordinator på bl.a. Playitas, og det er også hende, der skal sørge for, at alt glider glat på Energy Camp på Kreta. Hun er nemlig vores rejsekoordinator på træningsferien. Derudover arbejder Michaela med sund kost og motion til hverdag, og hun brænder for at sprede det gode budskab og den gode stemning, så alle får en fantastisk og inspirerende tur.

Instagram: @sperring94

Træningsferie med verdens sundeste hotelmad

Du kan også godt begynde at glæde dig til maden på denne træningsferie. Kretensernes version af Middelhavskosten er gang på gang kåret som verdens sundeste måde at spise på. Og den er lige så lækker, som den er sund, med masser af grøntsager, olivenolie, fisk og skaldyr.

Hotellet dyrker selv mange af de grøntsager, du kan forsyne dig med fra buffeten, og producerer endda sin egen olivenolie.

Træningsferie med lækker mad
© istock

Tag de gode vaner med hjem fra træningsferie

Flere af aftenerne holder instruktørerne foredrag og giver dig endnu flere ideer og redskaber til et sundere og skønnere liv.

Emnerne bliver blandt andet livsstilsændring og træningsglæde, og vi ved fra tidligere Energy Camps, at du som deltager rejser hjem med helt ufattelige mængder ny energi og inspiration. Nok til at nå de mål, du har drømt om i årevis. Eller med helt nye mål – og drivkraften til at nå dem.

Med andre ord: Dette kan blive en rejse, der forandrer dit liv!

Energy Camp arrangeres i samarbejde med Apollo, og vi taler både dansk, svensk, norsk og engelsk på træningsferien.

Træningsferie på Pilot Beach Resort på Kreta

Tænk at vågne op til dette paradis hver morgen! Sådan ser der ud på Pilot Beach.

  Bliv sund og stærk med I FORM!

  I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

  På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

  Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

  Newsletter background