Se billederne af det fantastiske hotel, vi skal bo på til efterårets Energy Camp

Svalende swimmingpools, lækre restauranter og de perfekte træningsfaciliteter udenfor og indendørs. På Levante Beach Resort er alle sejl sat til for at give dig den perfekte ferie med motion og velvære. Vi rejser til Rhodos den 22. oktober 2017. Skal du med på årets dejligste ferie?

31. juli 2017 af I FORM-redaktionen

Tilmeldingen til denne tur er lukket.

Forestil dig en uges ferie, hvor hver morgen begynder med en dukkert i havet eller i en af strandresortets seks swimmingpools. Inden den lækre morgenmad kommer på bordet, tager du lige en times morgenyoga med havudsigt eller får pulsen op på et af de mange sjove og spændende træningshold.
Hotel Levante Beach Resort har fire og en halv stjerner, og udover lækre træningsfaciliteter som tennisbaner og fitnesscenter er hotellet placeret midt mellem olivenlunde, der kalder på løb og gåture udendørs. Er du mere til en cykeltur, har vi vores helt egen mountainbike-instruktør med på turen, eller du kan gratis låne cykler og hjelme, hvis du foretrækker at tage rundt på øen på egen hånd. 

Vi skal bo ved Afandou på østkysten af Rhodos. Området er indehaver af øens længste strand, som er fire kilometer lang, og med vandet som legekammerat kan du prøve stand up paddling, snorkling eller dyrke vandaerobics i de skønne, svalende pools. I oktober er temperaturen i bølgerne lækre 24 grader. Det samme er luften.

Læs om de forskellige træningsformer her.

Her kan du se, hvor fedt det var på sidste Energy Camp.

Smuk natur og lækre faciliteter

På efterårets Energy Camp #3 vækker de lækre rammer fra første dag motivationen for at leve sundt og forkæle dig selv med alt fra træning til god mad.

Dybe indåndinger i morgensolen. Yoga er for alle, der vil starte dagen i balance.

Strandstol eller poolkant? På Levante Beach Resort skal du nok nå det hele.

Havet giver uanede muligheder for træning, som både er sjov og udfordrende, og de lune vandtemperaturer på 24 grader lokker de fleste i bølgerne.

Resortet ligger midt mellem olivenlunde og bjergskråninger. Perfekt til gåtur eller løb i morgensolen.

Det azurblå vand indbyder til utallige aktiviteter lige fra havsvømning til stand up paddling og snorkling.

Vi har vores egen mountainbike-instruktør med på turen, og du kan også låne mountainbikes og hjelme, hvis du vil alene ud for at se på Rhodos.

De inspirerende instruktører gør det sjovt at træne. I oktober kan der være skønne 24 grader om dagen, så selvfølgelig har vi mulighed for at rykke ind i skyggen.

En uge i de skønneste omgivelser lader batterierne op og fornyer motivationen for at træne og pleje dig selv.

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte laver du mad fra bunden?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: