© istock

Så skøn er Kreta i april

Foråret står i fuldt flor, når I FORMs Energy Camp lander på Kreta den 22. april 2017. Her får du lidt guidelines til temperaturerne, så du kan pakke det rigtige udstyr.

6. december 2016 af Karen Lyager Horve

Når vi lander på Grækenlands største ø, vil den være er dækket af vilde blomster i forårsflor, og pinjetræerne dufter af harpiks. Turisterne har ikke for alvor rykket ind, og øen virker frisk og jomfruelig med masser af plads til os.

Foråret på Kreta er som en dansk sommerdag. Gennemsnitstemperaturen er 17 grader, men i dagtimerne vil den typisk ligge omkring 20 grader. Perfekt vejr at være aktiv i. Statistisk set vil det regne lidt seks dage i april.

Vores femstjernede resort Pilot Beach ligger lige ud til vandet ved en vestvendt kyst ved fiskerlandsbyen Georgiopolis, omgivet af oliven- og avocadolunde, som vi går og løber ture i om morgenen. Havet vil ligesom luften være 17 grader varmt, og er det i underkanten, kan du benytte hotellets pools. Der er fire styks, og en af dem er opvarmet.

Til de fleste timer kan du træne i shorts og top, men tag lange træningsbukser og en lun jakke med til de tidlige og sene træningspas, især de mere stille af slagsen. Og frem for alt: Gode sko til både træning og vandring, effektiv solbeskyttelse og et par sportssolbriller, så du for alvor kan give den gas i det kretensiske forår. 

Vores hotel har sin egen olivenlund, og vi bruger den til at træne i.
Vores hotel har sin egen olivenlund, og vi bruger den til at træne i.© istock

Tilmeldingen til denne tur er lukket.

I FORMs Energy Camp på Kreta arrangeres i samarbejde med Apollo. 

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte laver du mad fra bunden?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: