Rejs med I FORM til Rhodos på årets skønneste træningsferie

Drømmer du om en uges ferie, hvor både pulsen og velværet er i top? Så kom med, når I FORM holder Energy Camp på Rhodos oktober 2017 med nogle af Nordens dygtigste og mest inspirerende instruktører.

20. august 2017 af IFORM

Tilmeldingen til denne tur er lukket.

Forestil dig en ferie, hvor du vender hjem endnu sundere og gladere, end da du tog afsted. En uge midt i det kolde danske efterår, hvor du forlader regn og blæst til fordel for Rhodos’ varme himmelstrøg og en uge med træning og stjernegodt selskab. Midt mellem olivenlunde og badestrande er der tid og plads til at forkæle krop og sjæl med træning, god mad og ren velvære i de lækreste omgivelser.

Sådan kommer du med

Hvis du tilmelder dig I FORMs Energy Camp #3, bliver denne drømmerejse til virkelighed. Vi flyver til Rhodos den 22.-29. oktober 2017 og skal bo på det fantastiske 4.5-stjernede Levante Beach Resort på østkysten af Rhodos. Her er faciliteterne i top til den bedste træningsferie, du endnu har haft. 

Se hvor dejligt, vi skal bo

Med på rejsen kommer I FORMs dygtige instruktører, som sørger for, at du får en uge med alt fra udfordrende og sjov træning til spændende foredrag om kost og motionsglæde. 

Det kan blive en uge, der ændrer dit liv og sender dig hjem med ny energi til den mørke tid.

Rejsen koster fra 10.698 kroner og inkluderer fly, overnatning, træning og halvpension.

Vi flyver direkte fra København til Rhodos. 

Det er dog også en mulighed at rejse fra Billund til samme pris, men turen bliver i så fald med mellemlandinger. Kontakt Apollo på 7013 3300, hvis du vil flyve fra Billund.

Sjov og udfordrende træning

Det er tredje gang, vi tager på Energy Camp i sportens og velværets tegn, og vi garanterer, at det er kompetente kræfter, der skal med på turen. Du får mulighed for at prøve masser af træningsaktiviteter – måske endda nogle, du aldrig har kastet dig ud i før. Programmet byder for eksempel på Stand Up Paddling, Tabata Beach Training, Mountainbike og Energi Yoga.

Se hele programmet her – time for time

Glæd dig til at lære mere om din krop, kost og sundhed af den erfarne holdtræner Siri Nordén, forfatter og yogainstruktør Susanne Lidang, I FORMs chefredaktør Sara Møller Christensen og trænings- og ernæringsekspert Martin Kreutzer, som kan få selv den mest tvivlende motionist omvendt til træningsentusiast.

Se de mange træningsformer, du kan prøve på Energy Camp

Her er de seje og inspirerende trænere, der rejser med til Rhodos

En oase på østkysten

Vi skal bo på strandresortet Levante Beach, som ligger ved Afadou på østkysten af Rhodos. Området er indehaver af øens længste strand, og årstiden er helt perfekt til en tur i bølgerne. I oktober er temperaturen i havet nemlig behagelige 24 grader. Det samme er luften.

Udover lækre træningsfaciliteter som tennisbaner og fitnesscenter er hotellet placeret midt mellem olivenlunde, der er de oplagte rammer for at løbe en morgentur eller dyrke udendørs yoga. Er du mere til tohjulet aktivitet, har vi vores helt egen mountainbike-instruktør med på turen, og du kan gratis låne cykler og hjelme, hvis du foretrækker at tage rundt på øen på egen hånd. Hotellets restauranter disker op med sund og indbydende mad, der gør hele oplevelsen til en uge med fokus på sundhed og velvære.

Kom med, og få en ferie, der lader batterierne op og fornyer motivationen for at træne og pleje dig selv. Så er du klar til at komme hjem og give vintermånederne baghjul.

Alt dette får du:

 • Træning for enhver smag – tilpasset flere forskellige niveauer.
 • Passionerede og inspirerende instruktører.
 • Cirka 10 træningspas om dagen at vælge mellem, med alt lige fra yoga, mountainbiking, core og tabatatræning til intervalløb.
 • Ophold på et strandhotel med de lækreste rammer og bedste faciliteter.
 • Fly tur/retur samt mad ombord på flyet.
 • Oplevelser med andre glade deltagere, både solorejsende og grupper.
 • Mulighed for at knytte nye venskaber.
 • Lækker mad på resortets gode restauranter.
 • Inspirerende foredrag, hvor vores eksperter deler ud af deres enorme viden og svarer på dine spørgsmål om træning, sundhed og motivation.
 • En oktoberuge med sol og 24 grader.
 • Masser af ny energi til den mørke tid og lyst til at gå hjem og træne videre.

I FORMs Energy Camp på Rhodos arrangeres i samarbejde med Apollo.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler