I Forms fantastiske trænere på Mallorca

I FORMs absolut stærkeste træningsprofiler står klar til at give dig et brag af en Energy Camp på Mallorca fra 1. september 2017. Læs mere om, hvem de er, og hvad du kan vente dig fra deres side.

19. april 2017 af Karen Lyager Horve

Tilmelding til denne tur er lukket.

Frida Hallqvist

En af Skandinaviens førende pilatesinstruktører. Har udviklet træningsmetoden Pulsing Barre og er uddannet løbecoach og certificeret underviser inden for Aerial Yoga, TRX og Kettlebells. Uddannet ved Den Svenska Kungliga Balettskolan i Stockholm og The Russian Academy of Theatrical Arts i Moskva og har danset professionelt. Træningsekspert for I FORM gennem en lang årrække.

Det skal hun undervise i: Pilates, TRX, strandtræning, Pulsing Barre, yoga, løb og meditation. 

Foredrag: BODYbyFRIDA - hvordan får du træning og kost at gå op i en højre enhed i en travlt hverdag. Inspiration til motivation.

Læs mere om Frida her: fridahallqvist.com

Hvad går de forskellige timer på I FORMs energy camp på Mallorca ud på? Læs mere her

Martin Kreutzer

Kost- og træningsekspert, bl.a. kendt fra I FORM. Eftertragtet foredragsholder og underviser og forfatter til bl.a. bestseller-bogen "Antiinflammatorisk kost – sluk ilden der brænder dig op indefra”. Desuden personlig ernærings- og træningsvejleder og eminent til at kombinere sin naturvidenskabelige viden med mange års erfaring som succesrig vejleder for tusindvis af klienter.

Det skal han undervise i: Løb, herunder offroad-løb og barfodsløb på stranden, Natural Movement Strength Training, mountainbike og SUP (stand up paddling). 

Foredrag: Bliv stærk og fuld af energi - med den anti-inflammatoriske livsstil
Rigtig mange af os har på papiret alle muligheder for at passe godt på os selv. Alligevel kæmper vi med overvægt, dårlig form, manglende energi og bliver ramt af livsstilssygdomme. Men sådan behøver det ikke være. Martin giver dig i sit foredrag på underholdende vis masser af konkrete redskaber til at rykke dig en en ny retning, så du øger din daglige ydevne, både fysisk og mentalt. Nemlig ved hjælp af en anti-inflammatorisk livsstil. 

Læs mere om Martin her: bodycomp.dk

Ida Jordansson

Gruppetræningsinstruktør. Ida kommer fra Kalstadt i Värmland, Sverige, og er oprindelig uddannet sundhedsterapeut. Hun har arbejdet med træning siden 2006. Siden 2008 for Ving som SATS-instuktør. I løbet af de ni år har hun nået at bo og arbejde på både Cypern, Kreta, Gran Canaria og Mallorca. Hun kender vores hotel ved Palma ud og ind, for hun har selv boet på hotellet de seneste tre år. 

Med sin smittende træningsglæde er hun lidt af en legende på Mallorca og meget efterspurgt som træner.  

Det skal hun undervise i: Bl.a. FLX, afrodans, coretræning og Bootylicious.  

Hvad går de forskellige timer på I FORMs energy camp på Mallorca ud på? Læs mere her

Du kan også møde: 

Sara Møller Christensen

Chefredaktør for I FORM siden 1. marts 2017. 

Foredrag: Fra sofakartoffel til træningstype. Sådan kom jeg i gang - og holdt ved. Sara fastholder ihærdigt, at hun indtil for få år siden hørte til de virkelig hardcore træningssky elementer, der klamrede sig til sin sofa og fjernbetjening og vendte det døve øre til alle gode argumenter for at træne. Lige indtil hun i sit tidligere redaktørjob på magasinet Woman skulle deltage i et eksperiment, hvor hun fik personlig træning. Det ændrede alt. I dag kan hun slet ikke undvære sin træning. En historie fra det virkelige liv, som mange helt sikkert kan genkende sig selv i og føle sig inspireret af.  

Læs mere om Sara her

Tilmelding til denne tur er lukket.

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: