Her er de seje og inspirerende trænere, som skal med på Energy Camp #3

Der kommer sved på panden og fuld power på træningsglæden fra morgen til aften, når vi rejser til Rhodos 22.-29. oktober 2017. Her kan du møde de kompetente kræfter, der står bag al træningen.

31. juli 2017

Tilmeldingen til denne tur er lukket.

Når turen til efteråret går til Rhodos med I FORM bliver det en træningsrejse med lækre omgivelser, udfordrende aktiviteter – og ikke mindst kompetente kræfter på træningsholdene.

Så dejligt skal vi bo på Rhodos

Hør tidligere deltagere fortælle om Energy Camp

Her kan du møde de dygtige mennesker, som sørger for, at du får det maksimale ud af turen.

Martin Kreutzer

Martin er trænings- og ernæringsekspert. Han har være cheftræner på over 10 tidligere rejser og træningsweekender, og når han ikke medvirker i I FORM, holder han foredrag og underviser.
Martin er forfatter til den populære bog “Antiinflammatorisk kost – sluk ilden der brænder dig op indefra” og har gennem årene vejledt tusindvis af mennesker om mad og træning.
På Energy Camp kan du også få gavn af Martins store viden, når han fortæller om middelhavskost og andre genveje til en sund livsstil i sit populære foredrag.

Det skal han undervise i: Mountainbike, Stand up paddling, Tabata beach training, Interval running/Beach running.

Foredrag: “Spis dig stærk og rask".

Læs mere om Martin her. 

Siri Nordén

Siri er personlig træner, kostvejleder, massør og holdtræningsinstruktør. Hun blev uddannet i 2006, og har siden trænet hold over hele Sverige og på resortet Playitas på Fuerteventura. Når Siri underviser, er det vigtigt for hende, at hver eneste deltager på holdet har det godt og forstår øvelserne.
Hendes store passion både fagligt og privat er god mad.

Det skal hun undervise i: Step, Cirkeltræning, Stretch & relax, Dance Aerobics, Functional Training og meget mere.

Du kan se turens program her – time for time

Susanne Lidang

Certificeret Hatha-yogainstruktør. Underviser både yogahold, er privat yogatræner og afholder workshops. Har produceret flere yogavideoer og skriver artikler til I FORM. Underviser desuden i virksomheder og løbeklubber, hvor hun også holder foredrag. Susanne har flere gange samlet 400-600 mennesker til yoga i Fælledparken i København. Forfatter til bogen "Vild med yoga", der udkom i 2015, og udkom i marts i år med en ny bog, "Yoga for løbere - og luntere".

Det skal hun undervise i: Yoga, hvor alle niveauer kan være med; bl.a. Yoga for løbere og luntere, yoga for ryggen og cool down.

Læs mere om Susanne her: susannelidangyoga.dk


Sara Møller Christensen

På Energy Camp kan du også møde I FORMs chefredaktør, der gerne selv indrømmer, at hun er lidt af en træningsfreak. Den passion prøver hun at give videre til læserne gennem magasinet, og på turen deler hun også ud af sine egne træningstips, så du kan blive ligeså glad for motion, som hun er.

Foredrag: “From Couch Potato to Gym Rat – How to Learn to Love Training”

Læs mere om Sara her.

Andreas Jansson

Andreas er coach og står for at koordinere Energy Camp #3. Og rejsen er i gode hænder hos ham – Andreas har nemlig solid erfaring fra tidligere træningsrejser, blandt andet på træningsresortet Playitas, der ligger på Fuerteventura.
Andreas har som sin primære opgave at sørge for, at alle deltagere får en fantastisk tur og ikke mangler noget.

Han hjælper desuden til på holdene: Løb, Beachvolley og Mountainbike.

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor gør du størst indsats for klimaet?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: