Aktiv ferie i Singapore

Rejs med familien til Singapore – en af verdens mest trygge storbyer med masser af sunde oplevelser, der får pulsen og sammenholdet helt op at ringe.

26. december 2016 af Benjamin Creative for Singapore Tourism Board

Pak træningstøjet, faktor 30 og flyv familien til Singapore! Den diamantformede sydøstasiatiske ø er blandt verdens mest sikre og har det hele – fra strande til shopping og streetfood. Det er nemt (og billigt) at komme fra A-Z, men også oplagt at kombinere byens dynamiske energi med adrenalinfyldte aktiviteter. 

Se bare her!

Dyk i en regnbue af farver

Måske så I den bedårende Pixar-animationsfilm Finding Dory ombord på Singapore Airlines? Lad undervandsmagien fortsætte i Adventure Cove Waterpark! Her kan I snorkle mellem 20.000 søde tropiske fisk over et farverigt koralrev, flyde gennem undervandstunnelen Adventure River eller prøve de sjoveste vandrutsjebaner. Der er noget for alle i familien uanset alder.

Tip! Husk også at besøge S.E.A. Aquarium™, hvor I kan se mere end 100.000 fascinerende havdyr tæt på.

Trek over trætoppe

Naturreservatet MacRitchie er spændende at udforske for hele familien. Prøv TreeTop Walk-vandreruten sammen, der kan klares på 1,5 time i moderat tempo. Et fantastisk højdepunkt er at krydse den 250 meter lange, fritstående affjedringsbro i trætoppenes højde, hvor I kan spotte frække abekatte og kæmpe firben. 


Tropisk triatlon

Svøm en tur på stranden ved Sentosa Island, hop på en cykel til East Coast Park og slut af med løb langs Marina Bay og et smukt kig til storbyens skyline. Vejret er altid varmt i Singapore, så husk at tage ekstra meget hensyn til niveauet, når I planlægger jeres eget lille "hygge-tri".

Tip! Undgå dehydrering i varmen med friskpresset sukkerrørssaft. Den naturlige, lokale juice er spækket med vitaminer, mineraler og antioxidanter.

Rid på perfekte bølger

Hold balancen, mens I flowboarder på energien af bølger hos Wave House Sentosa, der er en tro kopi af havets, men lader jer blive stående på stedet. Det er en meget tryg måde at lære at blive fortrolig med balancen på et board, men også en disciplin, der giver et herligt energikick.   

Et kæmpe sus i maven

75 meter oppe i luften, 60 kilometer i timen. Hvem kommer først, når I ræser 450 meter ned over junglen og stranden på MegaZip-svævebanen? Svævebanen findes i MegaZip Adventure Park, hvor I bl.a. også kan prøve kræfter med en af de højeste klatrevægge i Singapore. Instruktører vil guide jer sikkert til toppen.

En usædvanlig (sund) gåtur

Gå i et rask tempo i mindst 30 minutter for at booste energiniveauet og hjertet. Gør det i Cloud Forest ved den meget flot anlagte Gardens by the Bay med verdens højeste indendørs vandfald og smukke tropiske planter. Slut dagen af med at se det flotte lys ved ikoniske Supertree Grove, der løfter det gode humør helt til skyerne.

Rejsetip: Book mindst 4 dage via MyPlanet.dk for at få mest ud af Singapore. I kan flyve direkte med prisbelønnede SingaporeAir.com 5 gange om ugen. 

Som hotelgæst på Marina Bay Sands kan du opleve verdens største tagterrasse-pool med en imponerende udsigt over Singapore, hvor der er mange unikke familievenlige hoteller. 

Se flere hoteller på YourSingapore.com og få rejseinspiration på denne video: 

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte laver du mad fra bunden?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: