Træner Frida Hallqvist
Træner Frida Hallqvist© Karen Lyager Horve

5 FANTASTISKE TRÆNERE STÅR KLAR

En håndfuld af I FORMs dygtigste trænere tager med til Kreta i april 2017 for at give dig et sundhedsboost uden sidestykke. Men hvem er de kompetente ildsjæle, som du kan nyde godt af, både som instruktører og foredragsholdere?

7. december 2016 af Karen Lyager Horve
Frida Hallqvist vil bl.a. lave effektiv styrketræning på hotellets strand
Frida Hallqvist vil bl.a. lave effektiv styrketræning på hotellets strand

Frida Hallqvist

En af Skandinaviens førende pilatesinstruktører. Har udviklet træningsmetoden Pulsing Barre og er uddannet løbecoach og certificeret underviser inden for Aerial Yoga, TRX og Kettlebells. Uddannet ved Den Svenska Kungliga Balettskolan i Stockholm og The Russian Academy of Theatrical Arts i Moskva og har danset professionelt. Træningsekspert for I FORM gennem en lang årrække.

Det skal hun undervise i: Pilates, TRX, strandtræning, Pulsing Barre, yoga og træning i vand. Foredrag: Find balancen: Træn, spis og lev.

Læs mere om Frida her: fridahallqvist.com

Martin Kreutzer

Kost- og træningsekspert, bl.a. kendt fra I FORM. Eftertragtet foredragsholder og underviser og forfatter til bl.a. bestseller-bogen "Antiinflammatorisk kost – sluk ilden der brænder dig op indefra”. Desuden personlig ernærings- og træningsvejleder og eminent til at kombinere sin naturvidenskabelige viden med mange års erfaring som succesrig vejleder for tusindvis af klienter.

Det skal han undervise i: Løb på alle niveauer, Tabata, Natural Movement Strength Training og mountainbike. Foredrag: Middelhavskost og andre genveje til en anti-inflammatorisk livsstil.

Læs mere om Martin her: bodycomp.dk

Susanne Lidang

Certificeret Hatha-yogalærer. Underviser både yogahold, er privat yogatræner og afholder workshops. Har produceret flere yogavideoer og skriver artikler til I FORM. Blogger desuden om livet med yoga. Susanne har flere gange samlet 400-600 mennesker til yoga i Fælledparken i København. Forfatter til bogen "Vild med yoga", der udkom i 2016, og er aktuel med en ny bog,"Yoga for løbere og luntere".

Det skal hun undervise i: Yoga, bl.a. yoga for løbere og luntere, Yoga Flow m.m.

Læs mere om Susanne her: susannelidangyoga.dk

Karen Lyager Horve

 Sundhedsjournalist og foredragsholder. Efter 18 år som chefredaktør for I FORM har Karen sprunget ud som sundhedsblogger. Hendes passion er at spotte og omsætte de nyeste trends og forskningsresultater til nemme, brugbare råd i en travl hverdag - og formidle de bedste metoder til at finde energien og motivationen til at leve sundt. ​

Det skal hun undervise i: MorningWalk med intervaller. Gakkede gangarter vil indgå. Foredrag: Fra hamsterhjul til harmoni: Sådan udnytter du dine velværehormoner. 

Følg Karens blog her: karenlyager.dk

Siri Nordén

Personlig træner, gruppetræningsinstruktør, massør og kostvejleder.

Har arbejdet med træning over hele Sverige og på træningsresortet Playitas på Fuerteventura.

Det skal hun undervise i: Cirkeltræning, Stretch & Relax, Dance Aerobics, Functional Training og meget mere. 

I FORMs Energy Camp på Kreta arrangeres i samarbejde med Apollo. 

Tilmeldingen til denne tur er lukket.

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte laver du mad fra bunden?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: