Vind fantastiske præmier

Når du deltager i I FORM KvindeTRI, har du automatisk mulighed for at vinde præmier fra vores fantastiske sponsorer.

8. januar 2018

Præmieoversigt til I FORM KvindeTRI 2018

Vi har præmier til de heldige og til de hurtigste. Allerede nu og månederne frem til søndag d. 27. maj udlodder vi løbende præmier på vores facebook side "i form event", du kan med fordel følge med her.

I 2018 har vi endnu flere præmier med på selve stævnedagen:

De 3 hurtigste på begge distancer vinder præmier, og som noget nyt bliver den hurtigste i hver af de 7 aldersgrupper præmieret.

Vi slutter dagen af med en pulje lodtrækningspræmier som alle har chance for at vinde.

Vi har:

  • Lodtrækningspræmier på facebook
  • Præmie til de 3 hurtigste på begge distancer (TRI og TRI+)
  • Præmie til den hurtigste af hver aldersgruppe
  • Lodtrækningspræmie på stævnedagen

Køb dit startnummer til I FORM KvindeTRI 2018 Gentofte

ZOGGS Zone3 våddragt til en værdi á 1800 kr.

ZOGGS dykkerbriller til en værdi á 299 kr.

Belaga strømper til en værdi á 140 kr.

Bodyglide til en værdi á 120 kr.

Fe226 DuraForce Three-Piece Triathlon Suit til en værdi á 2.700 kr.


FE 226 DuraForce Three-Piece triatlondragten er designet og udviklet i samarbejde med Helle Frederiksen og Jodie Swallow. Designet er klassisk og enkelt i sort, men med et cool twist gennem de sort-lilla metalliske tigerstriber på siden. Stoffet yder komfort samtidigt med, at den lette kompression styrker kroppens naturlige bevægelser. Derudover er dragten fyldt med detaljer som brystsupport, lommer til energi og smartphone, laserskårede ventilationshuller, refleks-print og meget mere.

Læs mere HER.

Fe226 “Be Iron” T-shirt til løb og træning til en værdi á 400 kr. 

FE 226 Be Iron t-shirten er super populær på grund af det feminine design, kombineret med et slogan der viser, at du er triatlet. Trøjen er blød og komfortabel. Den er konstrueret i samme høje kvalitet som Fe226s løbetrøjer og den egner sig derfor både til træning i fitness-centret og til korte og lange løbeture. Print foran og bagpå er refleks, så du bliver set i mørket.

Læs mere HER.

Fe226 Sømløs løbe t-shirt til en værdi á 750 kr.

Den ultimative løbe t-shirt, der både kan køle og varme afhængig af vejret. Materialet er en ganske fin strik, som tilpasser sig kroppen og sidder flot uanset kropstype. Der er ingen søm på hele torso, hvilket gør at trøjen aldrig generer eller laver mærker.

Læs mere HER.

Fe226 2-i-1 Løbeshorts til en værdi á 750 kr.

Disse løbeshorts har en komfortabel "inder-shorts", som holder det hele på plads uden at genere. "Yder-shortet" er lavet af et let og hurtigtørrende materiale. Linningen er bodyshaping og har en lomme til smartphone bagpå.

Læs mere HER.

Fe226 kasketter til en værdi á 300 kr.

Sort kasket (6-panel snapback) med hvidt ”Be Iron” broderi på front og Fe226-logo bagpå, så du kan vise til verden, at du er triatlet.

Læs mere HER.

Curaprox produkter til en værdi á 1000 kr.

Du kan vinde tandbørster og sort tandpasta fra CURAPROX. 

Præmierne består af tandlægernes favorit tandbørste: 

Curaprox Ultrasoft tandbørste. Den har et lille kompakt børstehoved, der er nemt at anvende, og et ottekantet greb, der sikrer den korrekte børstevinkel samt unikt greb. Tandbørsten kan anvendes dagligt til optimal tandbehandling både morgen og aften. Medfølgende praktisk hætte beskytter tandbørsten i toilettasken.

Tandbørsten har tusindvis af ultrabløde børstehår, der når ind overalt og holder tænder og tandmellemrum rene for plak. 

Black is White er en sort tandpasta der indeholder aktivt kul, men med en frisk smag af lemon. Tandpastaen har flere fordele, bl.a. virker den genopbyggende, helende, og beskyttende på dine tænder.

KLIK HER OG LÆS MERE OM CURAPROX


VARIER DIN TRÆNING MED HOT YOGA, YIN YOGA OG HOT HIIT

Yoga er et godt supplement til din triathlon træning, hvad enten du har skader, ønsker variation i dine træningsmønstre, eller har brug for restitution.
Hos Hot Yoga Hellerup kan du veksle mellem træningsformer i dyb stilhed, timer der giver dig fysisk styrke og balance, og timer, hvor du får pulsen op og træner din core og kondition. Du kan frit kombinere:

BIKRAM YOGA – den oprindelige hot yoga – giver styrke, balance, udholdenhed og fleksibilitet

YIN YOGA fokuserer gennem lange stræk- og åndedrætsøvelser på at løsne op for spændinger og give dig smidighed og ro

HOT HIIT er intens intervaltræning, hvor din puls kommer op, og du STYRKER din kernemuskulatur – mave og ryg – og forbedrer din kondition og fedtforbrænding.

Vi trækker lod om: 

  • 1 uges gratis træning med en ven og 
  • 3 ugers intro med ubegrænset træning

KLIK HER OG LÆS MERE OM HOT YOGA HELLERUP

Vind de lækre produkter fra PUORI

03:

Det kan være svært at få nok omega-3 fedtsyrer gennem kosten, der er vigtigt for både din krop, øjne og hjerne. Når du træner, belaster du muskler og led mere end ellers. Studier har vist, at omega 3 hjælper med at dæmpe inflammation, og Puori’s Omega O3 er netop designet til at hjælpe med at dæmpe inflammation i kroppen, så du med et dagligt indtag forebygger gener fra muskler og led.

Samtidigt er Puori O3 et af de reneste og mest koncentrerede fiskeolieprodukter på markedet, hvor forbrugerrådet Tænk gav Puori O3 førstepladsen sidste år. For at sikre den ypperste renhed, friskhed, koncentration og kvalitet af produktet bliver olien 3. parts-testet af IFOS. Renheden betyder, at produktet ikke smager af fisk, så du kan understøtte din træning uden ubehagelige fiskebøvser.

D3:

D vitamin er et fedtopløseligt vitamin, som produceres naturligt i kroppen, når solens UV stråler rammer huden og sætter D vitamin-syntesen i gang. Vores kroppe har behov for fedtstoffer for at optage vitamin D optimalt, og derfor er Vitamin D3 fra Puori blandet med Økologisk kokosolie, som sikrer, at du får maksimal udnyttelse af produktet.

Med Vitamin D3 tilskud fra Puori opretholder du din krops balance af vitamin D, og styrker dine knogler, tænder, muskler og immunforsvar.

M3:

Magnesium indgår i over 300 enzymprocesser og sammen med Vitamin B6 bidrager de til at mindske træthed og udmattelse, et normalt energistofskifte samt nervesystemets normal funktion.

Puori anvender udelukkende Magnesium og Zink i organiske forbindelser, som sikrer høj bio-tilgængelighed sammenlignet med uorganiske former. Zink bidrager til et normalt syre-base-stofskifte samt normal omsætning af fedt, kulhydrater og protein.

SB3:

Mælkesyrebakterier er levende bakterier, der findes naturligt i vores tarmsystem, der har gavnlig en virkning for kroppen og beskytter mod uønskede bakterier. Med SB3 får du 13 milliarder levende mælkesyrebakterier, der er fordelt på de mest veldokumenterede bakteriestammer.

Fibre der er næring som fremmer væksten af de gode mælkesyrebakterier og når mælkesyrebakterier og fibre kombineres indgår de i en synergi ligesom i SB3. C vitamin er et vandopløseligt vitamin og en meget effektiv antioxidant som også beskytter dine celler og hjælper med at bevare immunforsvarets normale funktion.


P3:

Denne pakkeløsning indeholder Puori´s tre højkvalitetsprodukter Omega-3, Magnesium og D3-vitamin. Sammen er de den moderne redefinering af den traditionelle multivitaminpille.

De 3 kosttilskud er samlet i 30 små breve med den daglige dosis. Med PP3 har det således aldrig været lettere at huske sine kosttilskud.

P3 indeholder nogle af de mest essentielle mikro- og makronutrienter i videnskabeligt formulerede doser, samlet i 30 PurePacks. En optimal sammensætning og kvalitet som aldrig før er set i en multivitaminpille.

C3:

Puori Vitamin C3 med gingko biloba er en brusetablet med C-vitamin fra bl.a. hyben, gojibær og acerola bær. I kombination med ekstrakter fra Ginkgo Biloba træet og Yerba Mate, får du et komplet tilskud til energi, fokus og et velfungerende immunsystem.

Puori vitamin C3 er tilsat en anelse naturlig Stevia til at give det en smule sødme, uden brug af sukker. Puori C3 brusetabletter opløses en smule langsommere end normale brusetabletter, da der kun bruges naturlige ingredienser, til at frembringe den brusende effekt.

C3 har en forfriskende smag af mango og appelsin.

PW1:

Et proteintilskud er en god måde at sikre, at din krop får de rigtige "byggesten" til musklerne umiddelbart efter en træning, så de bedre kan genopbygges og blive stærkere. PW1 er dejligt mættende, og er derfor en god snack til at tilfredsstille din sult i løbet af dagen.

PW1 er lavet af de bedste naturlige ingredienser, er blevet minimalt bearbejdet, har en god smag og en "ren" ingrediensliste med kun 4-5 ingredienser. Vallen kommer fra økologiske kvæg, smagen kommer fra økologisk kakao, ægte vaniljefrø og nordiske håndplukkede bær, sødemidlet kommer fra økologisk kokossukker og smagen er balanceret med naturlig aroma.

Fri for GMO, hormonbehandling, pesticider, kemikalier og kunstige søde- og farvestoffer.

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor vil du helst tilbringe sommerferien?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: