Vil du lære at løbe – én gang for alle?

Tilmeld dig I FORMs online løbeskole, hvor vi hepper dig i mål og holder dig ved dit træningsprogram, så du efter 6 uger kan løbe 5 kilometer i ét stræk. Det er muligheden for endelig at blive én af dem, der slet ikke kan undvære løb.

Lær at løbe 5 km

25 % af I FORMs læsere vil gerne i gang med at løbe, men gør det ikke i dag. Er du en af dem, vil vi rigtig gerne hjælpe dig i gang.

Løb er intet mindre end en supermotion! Ved at snøre løbeskoene og bevæge dig ud i den friske luft forbrænder du ikke kun masser af kalorier. Du forebygger også knogleskørhed, får masser af energi – og bedst af alt, så er løb den mest simple og mindst tidskrævende form for motion.

Alligevel har løbeskoene og intentionerne det med at blive gemt væk bagerst i skabet. For hvor starter man, når man gerne vil gøre løb til en god vane? Løbeskolen – Lær at løbe 5 km er vores bedste bud.

Skånsomt og effektivt løbeprogram

Med I FORMs online løbeskole lærer du over 6 uger at løbe 5 kilometer uden pauser.

Vi har gjort det ligetil at være med og nå i mål – og selv hvis du aldrig har løbet før, eller det er meget længe siden, kan du være med.

Træningsprogrammet er en effektiv blanding af løb og gang, og undervejs giver vi dig alt den viden, du har brug for til at ramme målstregen uden skader. Vi tager et skridt ad gangen ved at bygge langsomt på, og du vil opleve en skånsom og varieret træning, der giver dig frisk luft og masser af blod på tanden.

Derfor virker Løbeskolen

Løbeskolen er ikke bare et træningsprogram. Vi er nærmere din online – og en smule insisterende, men stadig venlige – træningsmakker.

I løbet af de 6 uger, forløbet varer, står vi nemlig klar med påmindelser om din træning. Vi hepper og motiverer, og vi giver dig tricks til at variere dine løbeture, så du kan bevare løbeglæden.

Vi krydrer træningsprogrammet med viden om løb, så du bliver en bedre løber – og en af dem, der fortsætter med at løbe, når de 6 uger er gået.

Sidst men ikke mindst er Løbeskolen fleksibel at følge. Du skal bare kunne finde plads i kalenderen til 3 ugentlige træninger på cirka en halv time. Hvornår de ligger, bestemmer du selv.

Det får du

Centralt i Løbeskolen – Lær at løbe 5 kilometer er et skudsikkert træningsprogram. Det er udviklet af løbeekspert Lasse Lyhne, der med 20 års erfaring og flere medaljer i bagagen ved, hvad han taler om.

Tilmeld dig Løbeskolen og få:

  • Et fleksibelt og skånsomt træningsprogram med 3 ugentlige løbeture á 20-30 minutter
  • Påmindelser om din træning, som sikrer, du kommer i løbeskoene
  • Tips og tricks til at holde motivationen oppe
  • Skadeforebyggende øvelser, så du kan passe på dig selv
  • Uundværlig løbeviden, der gør, du kan træne klogt
  • Idéer til fartlege og variationer, der styrker løbeglæden
  • Ingen krav til udstyr udover løbesko

Vi har gjort det det supernemt at gå til, og alt, du skal gøre, er at snøre løbeskoene.

Det koster 199 kr. at deltage, og du kan komme i gang med det samme.

Vi håber, du vil være med, og at vi får lov til at hjælpe dig med at finde løbeglæden.