Paradis for legebørn i alle aldre

Familieferie i legeland. Club La Santa er et paradis for legebørn i alle aldre. Flere end 30 gratis sportsfaciliteter samt 40 guider og instruktører, er jeres garanti for den bedste aktive ferie under solen.

Ferie er ensbetydende med kvalitetstid med familie og venner. På Club La Santa kan du kombinere samværet med dine nærmeste med sjove fællesoplevelser. Vi har samlet alle sportsfaciliteter på et overskueligt område tæt på lejligheder og restauranter og i er aldrig mere end et par minutter fra jeres favoritsport. Børn kan sikkert løbe rundt og udforske Club La Santa på egen hånd - og nemt findes igen på minigolfbanen, tennisbanen eller i gang med en is i pool baren.

All Sport Inklusive

På Club La Santa kan du slappe af med en aktiv ferie og kombinere afslapning med din favoritsport. Når rejsen er betalt, er det gratis at boltre sig på Club La Santa – alle sportsfaciliteter er gratis! Der er også gratis instruktion, hvor hele familien sammen kan udforske nye sportsgrene på flere niveauer. Lær at surfe sammen med ungerne, prøv Body Combat med veninderne eller vind en duatlon fra morgenstunden. Det koster heller ikke noget at deltage i turneringer, når det skal afgøres, hvem i familien der skal indtage første, anden og tredjepladsen.

Club La Santa har i mere end 25 år været aktive feriegæsters foretrukne feriemål under sydens sol. Sport, aktiv livsstil, gode faciliteter, fantastisk stemning og klima er ingredienserne i den perfekte aktive ferie på Club La Santa. Med mere end 30 forskellige sportsfaciliteter og 40 guider og sportsinstruktører kan alle i familien afprøve forskellige sportsgrene eller blive bedre til det, man allerede er god til. En ferie på Club La Santa er en rejse med ”All Sport Inklusive”.

Læs mere her

Læs meget mere om Club La Santa, se det nyeste ugeprogram og vælg i den store eventkalender på www.clublasanta.dk

Du kan også følge Club La Santa på Facebook via www.clublasanta.dk

Der er aktiviteter for alle aldre og for alle aktivitetsniveauer.

Der er aktiviteter for alle.

Selvom de seje gennemfører den klassiske Ironman, er der også plads til begynderen.

Der er et kæmpe pool-område med masser af vand-aktiviteter for alle aldre.