Hold dit outfit i sort-hvid, og lad dit hår lyse op

Dyrk det naturlige look til efterårets løbeture

Mens efterårsskoven stråler i gyldne nuancer, finder vi de enkle farver frem, og lader lokkerne om at lyse op.

7. september 2015 af I FORM

Selvom vejret er slået om til kolde temperaturer, elsker vi efteråret med den smukke blå himmel og gyldne farver i træerne. Vi længes efter at komme ud i naturen og mærke den friske luft i lunger og kinder. Og dette efterår dropper vi pangfarverne og kører et naturligt, afdæmpet look, som bedre matcher den smukke natur.

Tøjet skal være i høj kvalitet og afdæmpede farver, mens vi vil lade smukke blonde lokker lyse op. Lad os starte med håret, så guider vi til tøjet bagefter.

Selvom målet er et naturligt look, så er det ingen skam at bruge gode hjælpemidler til at fremhæve sin blonde farve. Her er den nemmeste guide til at lysne håret selv, og samtidig beholde et naturligt look.

Vi vil sigte efter et resultat som hende her:

Du skal bruge Truly Blonde Spray fra Garnier Nutrisse, da det ikke giver gule nuancer. Og her er, hvordan du gør det i 4 trin.


1. Før du begynder, skal du altid dække dit tøj med et håndklæde, så du undgår pletter.


2. Du behøver ikke at tage handsker på eller ryste flasken. Du skal bare spraye Truly Blonde Lightening Spray i dit håndklædetørre hår. Hvis du vil have mere definerede lyse striber, skal du kun spraye enkelte hårlokker.3. Det er ikke nødvendigt at skylle håret, men hvis du føntørrer det, vil den lysnende effekt forstærkes.

4. Nu har du en fin og naturlig blond hårfarve.

Hvis du er interesseret i at se, hvordan du nemt selv kan lysne dit hår på andre måder som fx fine striber eller en iskold helfarve, så kig her


Og nu til tøjet: For at holde fokus på dit smukke blonde hår, bør du gå efter sort-hvide nuancer.

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor gør du størst indsats for klimaet?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: