Sådan plejer du din hud

Få 5 tips til at få smukkere hud – og chancen for at komme et skridt tættere på den bløde, gennemfugtede hud, du ønsker, ved at deltage i konkurrencen om hudpleje fra Exuviance.

5. marts 2015

Huden er kroppens største organ og opfylder en række vigtige funktioner. Desuden bliver dit velbefindede påvirket af, hvordan din hud har det og ser ud. Heldigvis kan du med den rigtige indsats påvirke huden på en positiv måde. Følg de fem tips herunder, så er du godt på vej.

5 tips til sundere og smukkere hud

  • 1. Find ud af, hvilken hudtype du har: tør, normal, fedtet eller kombineret. En kosmetolog udfører ofte en gratis hudanalyse og giver gode råd om, hvordan du plejer din hud på klinik og derhjemme. En kosmetolog tager også højde for de forskellige tilstande, huden midlertidigt kan være i fx uren, tør (især om vinteren), stresset eller sart.
  • 2. Når du ved, hvad dit hudproblem er, er dit problem halvvejs løst. Mange mennesker oplever forskellige hudproblemer, som kan være generende, men som ikke kræver lægebehandling, f.eks. pigmentpletter, rødme og rynker. Mange af disse problemer kan reduceres med behandling på en hudplejeklinik og med brug af effektive hudplejeprodukter derhjemme.
  • 3. Få regelmæssige ansigtsbehandlinger (ca. hver 4-6 uge). En ansigtsbehandling er værdifuld for din hud, fordi den forbygger for tidlig ældning og minimerer mange hudproblemer. Selv problemfri hud har godt af regelmæssig behandling, så huden kan blive ved med at være fin og sund, og forekomsten af alderstegn og tørhed modvirkes.
  • 4. Plej din hud hver dag. Brug renseprodukter og cremer med dokumenterede virkningsfulde ingredienser,. AHA, A-vitamin, antioxidanter og peptider er eksempler på cellekommunikerende ingredienser, som har en gavnlig effekt på huden.
  • 5. Brug cremer med solfaktor for at beskytte din hud mod solskader.

Vind effektive hudplejeprodukter

Her kan du få hjælp til ovenstående tip nummer 4. Vi udlodder nemlig fire hudplejesæt fra Exuviance til en værdi af 1000 kr. pr. sæt. Hver præmie består af Exuviance anti aging-natcreme, Evening Restorative Complex og anti aging-serum, Vespera Bionic Serum. Alt du skal gøre er at deltage i konkurrencen herunder og se, om du har heldet med dig. Held og lykke! [emediate] [emediate]

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvilket sundt råd har du sværest ved at følge?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: