Sådan bliver det nemt og sjovt at bage

Det behøver ikke tage ret langt tid at frembringe lækkert hjemmebag , der bugner af sundhed – men til gengæld er fri for tilsætningsstoffer. Du kan gøre det i et snuptag, hvis du har de rette hjælpemidler.

22. september 2014

Nogle gange kniber det med måske tiden til at bage brødet eller kagerne fra bunden. Eller er det mere det med, at det kræver lidt for meget arbejde både før, under og efter? Men hverken manglende tid eller at det er lidt for besværligt behøver ikke være nogen undskyldning. Gør madlavningen sjovere med Bosch Maxximum Her får du forslag til tre forskellige maskiner, der kan hjælpe dig til at spare tid og besvær, når du skal bage selv. De passer til hver sin bage-entusiast.

Til dig, der elsker at bage og gerne vil være effektiv.

Køkkenmaskinen er det perfekte redskab til hjemmebageren, der bager tit og gerne vil bage store portioner. Køkkenmaskinen er kraftfuld og supereffektiv, fordi du kan gøre flere ting samtidig – i én arbejdsgang.

Til dig, der ikke har så meget plads.

Du tænker måske ikke straks på en foodprocessor, når du tænker bagværk, men fodprocessoren er temmelig alsidig: Du kan bruge den måde til madlavning og til at lave dej i mindre portioner. Den fylder heller ikke meget, så er det skabsplads, du mangler, er den en god løsning.

Til dig, der som regel laver små portioner.

Med en stærk, håndholdt stavblender kan du sagtens lave dej til en lille portion dej, hvad enten det er til tærten, kager eller brød. Stavblenderen løser de fleste opgaver i køkkenet og er meget nem at betjene. Find opskrifter under annoncen

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: