Lad 2019 være dit sundeste år til dato

Som en del af I FORM-familien har du altid adgang til et univers fyldt med inspiration til en sundere hverdag.

19. december 2018

På I FORM er det vores vision, mission og fornemmeste opgave at give dig de bedste muligheder for at nå dine sundhedsmål. Med masser af guides, gode råd og UDEN løftede pegefingre.

Her får du altid: 

1.

Spændende madopskrifter og kostplaner med fokus på sunde og gavnlige råvarer.

Uanset om dit mål er at tabe dig, skræddersy din kost til dine træningsmål, eller blot spise sundere i hverdagen, så finder du det her.

Fra energiboostende morgenmad og kalorielet aftensmad til frisk juice, smoothies og sunde snacks der får tænderne til at løbe i vand - husk at sundt også gerne må være lækkert!

2.

De bedste og mest effektive træningsprogrammer - uanset dit niveau.

Vil du gerne træne op til at løbe 5 kilometer? Har du brug for vejledning til at træne specifikke muskelgrupper eller har du ambitioner om at barbere flere minutter af din maratontid?

Hvad end dit formål er med din træning og uanset dit niveau så guider og vejleder vi dig hele vejen med detaljerede og overskuelige programmer, som hjælper dig med at nå dit næste mål - igen og igen. 

3.

Motivation, mental velvære og indre sundhed.

Sundhed er mange ting, og en stor del af din styrke kommer indefra. Mangler du motivation til at komme i gang med at træne? Har din krop svært ved at slappe af, når du holder fri? Mærker du begyndende tegn på stress?

Ud over kost og træning har vi altid fokus på mental og indre velvære. Vi giver dig gode råd og fokuserer på vigtige redskaber, som giver dig de bedst mulige forudsætninger for at opnå en hverdag i balance. 

Bliv en del af I FORM-familien

På I FORM forsøger vi hele tiden at gøre det så nemt som muligt for dig at leve sundt.

I sidste ende handler alt dette nemlig ikke om os - men om dig og om, hvad der skal til for at DU har det godt i hverdagen.

Det er nemlig også sundhed - at have det godt.

Derfor håber vi selvfølgelig, du har lyst til at være med, og hvis du har - ja, så kan du helt selv vælge din personlige startpakke.

Rigtig god fornøjelse :)

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler