Giv en gave, der glæder langt ind i det nye år.

Den perfekte julegave - vælg et magasin

Her finder du alle de gode tilbud på forskellige fantastiske magasiner til den perfekte julegave. Vi har magasiner for alle aldre og typer.

27. november 2017 af I FORM

GAVEKORT PÅ MAGASIN-ABONNEMENT

Køb et gavekort til et af vores magasiner, og giv det i julegave til en, du kan lide.

Vælg hvor mange numre du vil give


Print gavekortet

Du printer selv hurtigt og nemt gavekortet - lige til at lægge under træet.

LÆS OM MAGASINERNE


Gavekortet gælder til følgende magasiner:

I FORM

Skandinaviens største magasin for aktive kvinder. Træningsprogrammer, opskrifter, skønhedstips og meget mere.

Costume

Danmarks største modemagasin med inspirerende modeserier, brugbare shoppeguides, de bedste budgetfund og tips til, hvordan du skaber stilen fra catwalken.

BO BEDRE

Danmarks største og bedste boligblad om indretning, design og shopping til boligen fra ind- og udland. Magasinet til alle, der drømmer om at skabe et godt og inspirerende hjem.

Bolig Magasinet

Boligmagasinet mikser dyrt design med lækre budgetkøb,og giver et væld af brugbare tips og fif til læserens eget hjem.

Liv

Liv er 40+ kvindernes magasin. Vi tør godt vise den seneste mode på kvinder, der har passeret de 20 år, tale om rynker, grå hår og den kommende overgangsalder og tage emner og tabuer op, der går ind og kradser.

Aktiv Træning

Aktiv Træning sørger for at du får det maksimale ud af din træning, hvad enten du ror, løber, cykler eller svømmer. Vi er fyldt med individuelle træningsprogrammer, tests alt det nyeste udstyr samt spændende portrætter.

Illustreret Videnskab

Illustreret Videnskab tager dig med ind i en fascinerende verden af videnskabelige opdagelser, udforskningen af himmelrummet, naturens balance, fortidens gåder, tekniske gennembrud og alle de fantastiske ting, mennesker er i stand til.

Illustreret Videnskab Historie

Historie er et oplevelsesblad, der henvender sig til det læselystne, historieinteresserede publikum. Med respekt for kilderne og i tæt samarbejde med fagfolk vender magasinet kendte scenarier på hovedet og finder anderledes indfaldsvinkler til historiske emner.

Gør det selv

Med et abonnement på Gør Det Selv er du i gode hænder. Vi viser dig hvordan - trin for trin. Alt er godkendt af håndværkere og vore eksperter. Så det er bare med at komme i gang - vi er med dig hele vejen.

National Geographic Danmark

National Geographic er berømt for sine enestående, dybe og meget troværdige artikler om videnskab, geografi, natur og befolkningskultur samt de fantastiske fotos, der udgør en væsentlig del af magasinet.

Komputer for alle

Komputer For Alle formidler tekniske budskaber i letforståelige indpakninger. Du får bl.a. nyheder om hardware, software, tilbehør og Internet. Grundige tests og anmeldelser, tips og vejledning, komputerskoler og ikke mindst en K-CD, så du selv kan prøve de seneste programmer og spil.

Digital Foto

DIGITAL FOTO er det eneste magasin, der dækker digitalfotografering fra A-Z. Uanset om du er nybegynder eller en erfaren fotograf, får du masser af inspiration, vejledning og tips og tricks til at få perfekte digitale billeder.

Bil Magasinet

I Bil Magasinet får du nyheder fra den internationale bilverden, premieresektion med de nyeste bilmodeller, udførlige test af nye og gamle biler på gaden i Danmark og meget meget mere.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: