Giv I FORM i julegave

Mangler du også verdens bedste julegave til din mor, søster eller veninde? Et abonnement på I FORM er den perfekte gave.

8. december 2017 af Anja Bruneskjold

I år bør der måske ligge en lidt anderledes gave under træet. Med et gave-abonnement på I FORM får modtageren bl.a. en masse lækre og sunde opskrifter, tusindvis af træningstips og -programmer samt en masse viden om sundhed og velvære.

Se her, hvordan du giver et abonnement på I FORM i julegave.

Julegaven er anderledes - og så kan man have glæde af den meget længe. Derudover stopper abonnementet helt automatisk, så du behøver ikke at bekymre dig om, at du skal huske at opsige det. Derimod skal du eller modtageren huske at forlænge abonnementet, hvis I skal være opdaterede på de nyeste tips, tricks og tendenser indenfor træning, sundhed og velvære.

Du kan selv vælge, om du vil give 5, 8 eller 12 numre af I FORM i julegave. Og du har også mulighed for at skrive en personlig julehilsen sammen med din gave.

Alle kan naturligvis læse I FORM. Men hvis du er i tvivl om, hvorvidt I FORM er den bedste gave, så kan du i stedet vælge et helt andet magasin at give i julegave. Og hvis du er helt på bar bund, så kan du også købe et abonnement, hvor modtageren helt selv bestemmer, hvilket magasin han eller hun ønsker sig.

Selvom vi naturligvis anbefaler, at I FORM bør ligge under juletræet, så har vi masser af andre interessante magasiner. Og du kan uden tvivl finde det helt rigtige blandt vores mange spændende titler.

God jul!

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: